Kako i čime vas je najlakše privoliti na seks?

Priznajte.

Gde ste "najtanji"? Bez straha priznajte. Ostaje među nama bez mogućnosti zloupotrebe

Diskrecija zagarantovana. z:mrgreen:
Кад ме насмеје, пола посла готово.
Ако узмемо то као премису, намеће се закључак да 99% њих са теме Шта вас је насмејало данас неће кресати, хехе.

А чек, ви не причате о форуму? :мистергрин:

Кад ме насмеје, пола посла готово.
Ако узмемо то као премису, намеће се закључак да 99% њих са теме Шта вас је насмејало данас неће кресати, хехе.

А чек, ви не причате о форуму? :мистергрин:

Ako imaš smisao za humor kao i koleginica Vesela zmija (čitaj Veseli piton z:lol: ) onda nije čudo da ti je good day kad si sama ceo dan kod kuće i odradiš se desetak puta.
Da se češće smeješ mogla bi da se uz nekog ogreješ. z:p

Priznajte.

Gde ste "najtanji"? Bez straha priznajte. Ostaje među nama bez mogućnosti zloupotrebe

Duhovitost, vrcavost, ostroumnost, dosetljivost, siroka interesovanja, razmena iskustava sa putovanja, anegdote....
Mislim mora da postoji neka hemija, znas i sam da sa nekim ima klik i skonatate se u flertu, a sa nekim nista gledas ga ko krava mrtvo tele....

Priznajte.

Najtanja sam na nečiju želju da bude sa mnom. Ne verbalno iskazanu već da osetim da sam poželjna. Zapravo i ne znam za drugi metod.

Back