Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako govori nezavistan strtucnjak, kojih gotovo vise i nema u Srbiji na medijima
Kako govori nezavistan strtucnjak, kojih gotovo vise i nema u Srbiji na medijima. Otvorice oci mnogima i nadam se da ce posle tpoga birati na izborima ljude patriote ali istinske.
Upravo sam odgledao ovaj film... jer sam tek danas stigao...
Ne da je film, nego je filmčina.
Upravo sam čitao kritike o njemu po Internetu i neke komentare gledalaca. Pocepao sam se od smeha kad sam video da postoje debili koji su poverovali kako se radi o istinitom događaju. Pa oni su veći debili od pojedinih samozvanih gurua, pedera, separatista, prevaranata i šarlatana, o kojima i o čijim prevarama su pisale novine i govorile radio stanice, koji su do 40-te godine znali da su govna od govana, a u 40-toj su umislili da su postali ćelavi, ćoravi i krezavi bogovi, poznati po tome što veruju u sve što vide na Internetu, pretežno na YouTube, koji im "daje krila", recimo u to da je Zemlja ravna ploča koja će se pretvoriti u zvezdu onda kada u nju udari kometa Ison (istopila se krajem novembra 2013. godine, pri svom prolasku pored Sunca)... O tempora. O mores.