struja Veoma poznat Poruka 14.689 25.12.2008. u 09:41 - Kako god #51 U prolazu ...: Mogla si i ti BRŽE, mis' : da stigneš !!! Gužva u saobraćaju, domaći poslovi, tema " Zornjak " je ukinuta, pa i ne pitam ... Kliknite za proširenje... joj ja sam danas tupava sta si Teo
U prolazu ...: Mogla si i ti BRŽE, mis' : da stigneš !!! Gužva u saobraćaju, domaći poslovi, tema " Zornjak " je ukinuta, pa i ne pitam ... Kliknite za proširenje... joj ja sam danas tupava sta si Teo
G gost 107590 Buduća legenda Poruka 42.249 25.12.2008. u 09:46 - Kako god #52 Nikad zornjak neće biti ukinut. Dok nas ima živeće i zornjak. Tradicija se mora poštovati i negovati. Viva la zornjak!
Nikad zornjak neće biti ukinut. Dok nas ima živeće i zornjak. Tradicija se mora poštovati i negovati. Viva la zornjak!
U prolazu ... Zainteresovan član Poruka 297 25.12.2008. u 10:00 - Kako god #53 antihrista: joj ja sam danas tupava sta si Teo Kliknite za proširenje... Ma, nekako mi neprijatno da ti odgovorim, ovako, pred svima, a ima tu i dece, pa ...
antihrista: joj ja sam danas tupava sta si Teo Kliknite za proširenje... Ma, nekako mi neprijatno da ti odgovorim, ovako, pred svima, a ima tu i dece, pa ...
struja Veoma poznat Poruka 14.689 25.12.2008. u 10:03 - Kako god #54 hihi odmah mi okice ko vodenicni tockovi el znas ti onu pricu ognjilo e tamo su tri psa, jedan ima tolike oci!
hihi odmah mi okice ko vodenicni tockovi el znas ti onu pricu ognjilo e tamo su tri psa, jedan ima tolike oci!
U prolazu ... Zainteresovan član Poruka 297 25.12.2008. u 10:06 - Kako god #55 antihrista: hihi odmah mi okice ko vodenicni tockovi el znas ti onu pricu ognjilo e tamo su tri psa, jedan ima tolike oci! Kliknite za proširenje... Nemoj !!! Nemoj ni počinjati te priče od šila i ognjila, tu se odmah rasplineš u neke narodne poskočice, doskočice, pošalice ...
antihrista: hihi odmah mi okice ko vodenicni tockovi el znas ti onu pricu ognjilo e tamo su tri psa, jedan ima tolike oci! Kliknite za proširenje... Nemoj !!! Nemoj ni počinjati te priče od šila i ognjila, tu se odmah rasplineš u neke narodne poskočice, doskočice, pošalice ...
struja Veoma poznat Poruka 14.689 25.12.2008. u 10:10 - Kako god #56 pa ja sam zena priprosta numem drugacije
T-Zex Veoma poznat Poruka 13.698 25.12.2008. u 10:14 - Kako god #57 Ne znam o čemu je tema, ali jedna od uzrečica mi je "kako god"... Pa mi bilo simpatično...