Kako gledate na ono sto imate

Svi muskarci sa kojima sam razgovarao smatraju da je to jako lose i da se tu zene ponasaju kao glavne i da su oni tu gradjani 2.kategorije.

Brat se uselo kod snajke prosle godine i ne zali se, uziva.

Sposobna sam 100%, ali nema sposobnih msukaraca. Svi se plase jake zene, a ja sam, u stvari, maza.

Pokazi da si maza Cico ;)

@Tema:
Nemam kucu, posao, zenu, devojku... jedino imam dobru volju pa mozda i bude nesto.

koliko mislite za sebe da ste sposobni za brak i decu?

Ja mislim da nisam jer nemam svoja 4 zida sa krovom. A prizeniti se necu ni lud, jer sam to probao. Bio sam sa jednom curom dva meseca koja mi je odmah dala kljuc od stana, i mislio sam sa njom ostati, ali nisam jer sam provalio da ce me maltretirat i zayebavati i da je hladna i da kad mi bude lose nece mi dati ni caj, nego bi me bolesnog i pod temperaturom izbacila na ulicu. Tako da sam otisao. Ali sam tada konacno naucio da muskarac ako nema nesto svoje bolje mu je da ostane kod roditelja ili da ako moze zivi sam lagano u podstanarstvu.

Naravno da je bolje i kod roditelja nego da delis stan sa devojkom sa kojom si u sexualnoj vezi. Uzgred treba procitati zakon o vanbracnim zajednicama. Naravno idealno je imati svoj prostor, pa makar i sobu kao podstanar. Ali ti tu niko nece kenjati kada ustajes, dokle spavas, kakve su ti navike, sta jedes, sta pijes, da li igras igrice u slobodno vreme ili dzogiras i kako vec.

Ja mislim da nisam jer nemam svoja 4 zida sa krovom. A prizeniti se necu ni lud, jer sam to probao. Bio sam sa jednom curom dva meseca koja mi je odmah dala kljuc od stana, i mislio sam sa njom ostati, ali nisam jer sam provalio da ce me maltretirat i zayebavati i da je hladna i da kad mi bude lose nece mi dati ni caj, nego bi me bolesnog i pod temperaturom izbacila na ulicu. Tako da sam otisao. Ali sam tada konacno naucio da muskarac ako nema nesto svoje bolje mu je da ostane kod roditelja ili da ako moze zivi sam lagano u podstanarstvu.

kakve ovo što si napisao ima veze sa temom? :think:

za temu:
imam koliko mi treba... za sada

za propratni text:
kada budem imao ženu i decu videću koliko sam sposoban

Imam porodicu i još "analiziram" kako mi ide...:zcepanje:

Imam sve sto traze muskarci......
Ali oni nemaju ono sto trazim ja....:zcepanje:

Evo nesto iskreno: I ja sam tako mislila da za udaju momci traze ovo.ono i sta vec ne.......Pa sam malo slusala i ovu tetu i onu drugaricu i komsinicu. A onda sam vidjela da su i gluplje i ruznije sasvim dobro prosle,a da sam ja sama.Naravoucenije:Dok ste zdravi i normalni ima sanse za vas.Jeste da novac rjesava 80%problema,ali ako niste spremni da se usavrsavate i sirite vidike ostacete tu gdje jeste.A vrijeme ce vam proci uzalud...
Muski su uvijek u prednosti,samo zbog poremecenih vrijednosti danas mnogo toga ocekuju od zena.A one htjele ne htjele ne mogu ipak pruziti sve cak iako je veza idealna...........:)

Imam sve sto traze muskarci......
Ali oni nemaju ono sto trazim ja....:zcepanje:

Evo nesto iskreno: I ja sam tako mislila da za udaju momci traze ovo.ono i sta vec ne.......Pa sam malo slusala i ovu tetu i onu drugaricu i komsinicu. A onda sam vidjela da su i gluplje i ruznije sasvim dobro prosle,a da sam ja sama.Naravoucenije:Dok ste zdravi i normalni ima sanse za vas.Jeste da novac rjesava 80%problema,ali ako niste spremni da se usavrsavate i sirite vidike ostacete tu gdje jeste.A vrijeme ce vam proci uzalud...
Muski su uvijek u prednosti,samo zbog poremecenih vrijednosti danas mnogo toga ocekuju od zena.A one htjele ne htjele ne mogu ipak pruziti sve cak iako je veza idealna...........:)
Zar nije stereotip da zene traze super baje koji imaju pare i kola itd.?
Otkud sada da zene moraju da budu lovatorke?z:hm:

Lijepo je sto ne poznajes lovce na miraz......A ima ih vjeruj mi,kao sto ima i zena koje su spremne da ga pruze........

Хехе, жене су највечи ловци на мираз, оне које имају децу, опрости душо... :heart::cmok:

Познајем неколико њих које се и развеле само да би дошле до туђег мираза... :lol:

Trebo si je ozenis. Ima prazan stan, na tebi je samo da ga napunis sa namestajem. :mrgreen:

ispravno je ako planiraš porodicu da joj prvo obezbediš osnovne uslove za život.
međutim, obzirom da to radiš u srbiji ako ne kaniš ostati sam ceo život
gerila ti je jedino moguće rešenje
najbolji savet za mlade ljude u srbiji
i zaista pametno rečeno :klap:

nemoj da si na kraj srca
od svih se traži maximum
a nudi se minimum

zato je ovo zemlja srbija
gde smo mi svi samo ovce
koje su tu kada treba da se da vuna
a za pašu i ispašu ko-šta otme

Nekada je porodica bila sinonim za podrsku i sigurnost, ali danas se covek neprestano mora dokazivati, iznova ostvarivati, bez opustanja i mira, zato neke ulazak u te porodicno-bracne okvire ne privlaci.

... a danas je postala investicija. Da vidimo prvo sta imas, gde radis, pa cu da razmislim da li to moj zivot moze uciniti boljim... vazi i za zene i za muskarce podjednako.

Iz istog razloga opstaju i losi brakovi.

au, bičerka jedna sebinča, gde na nju da naletiš...

odlična je stvar što si išao na taj probni period pre braka, al mene ukenyalo i porodičan sam tip....da nisam, verovatno bi me neka zveknula na bebu, pa bih se češao samo tako.

Back