kako finu devojku nagovorit na oralni,a da me ne ostavi

• Začetnik teme Začetnik teme osoba X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
osoba X:
LJudiovo je moj problem >u vezi sam sa mnogo finom devojkom*ide na fakultet,kulturna,lepo vaspitana ...>imali smo sex nekoliko puta ali samo klasican,a ja bi i voleo i oralno da probamo,ali ne znam kako da joj to kazem a da ne pomisli da sam lud ili nekakav manijak,pa da me ostavi.Molim devojke da mi odgovore. :roll:

Ako je takva kakvom si je ti opisao, onda joj tako i pridji - fino, kulturno, lepo vaspitano... Mozda ona to bas i zeli, a plasi se da pokvari utisak kakav imas o njoj. Jesi li razmisljao o tome?!
A ako si dovoljno dobar ljubavnik, znaces na koji nacin da dovedes i do 'toga'.

osoba X:
>u vezi sam sa mnogo finom devojkom*ide na fakultet,kulturna,lepo vaspitana ...>imali smo sex nekoliko puta ali samo klasican,a ja bi i voleo i oralno da probamo,ali ne znam kako da joj to kazem a da ne pomisli da sam lud ili nekakav manijak,pa da me ostavi.

E baš me zanima da li je uspeo da je nagovori (pošto je tema postavljena pre tri godine) :lol:

A kad sam već ovde, samo da dodam da nema tu nagovaranja, nešto se voli ili ne voli, želi ili ne želi, ne pričaj mnogo već devojku usmeri na pravo mesto pa ćeš videti reakciju. ;-)

Back