E lepo mi se smucilo dok sam ovo citala...Ako nesto mrzim to je kad nekome uskracuju pravo na razlicitost!Cast izuzecima,ali svi ste vi na ovom forumu u fazonu ovo je 21. vek,sve je dopusteno,demokratija itd,a zaboravljate da je u skladu s tim i to da svako ima pravo da se ponasa kako njemu odgovara.Devojka nece oralni seks i odmah ispade svakakva.Pa sta ako nece,ona ima pravo na to isto koliko vi imate pravo da ga upraznjavate! Za to se na ovom forumu odmah lepe epiteti tipa neiskusna,frigidna,isfolirana,licemerna...,a niko nece da prihvati da ima zena ,ali i muskaraca koji jednostavno ne zele oralni seks,nije stvar u tome da nisu opusteni ili da partner ne zna kako se to dobro radi vec im je to u suprotnosti sa svim onim sto ih cini licnostima kakve jesu.Za autora teme moj savet je da u svakom slucaju lepo,otvoreno porazgovara o tome sa devojkom i u skladu sa njenim odgovorom dalje deluje.Poenta moje price je da smo svi mi ljudi stvoreni razliciti i da to svakako ima svoje zasto i nemojte uskracivati drugima pravo da budu drugaciji od vas...