kako dozivljavate....

Omen:
goodday:
voljenu osobu....
da ne bi ispalo da je pitanje glupo, pitam, tachnije, shta u njoj vidite....trazite, volite.....
jer nas ubija ono shto nas i hrani...
wow! pitanje je baš kompleksno i moglo bi se pisati nadugo i naširoko :roll: U voljenom biću vidim sve što (kažu! slepa) ljubav može da vidi :arrow: iskrenog i vernog druga, nežnog i predanog ljubavnika, inspirativnu i "toplu, široku" dušu... nekoga kome se uvek radujem :D Ne tražim... jer nam je ljubavlju sve već dato! :D A volim sve to što "vidim" i imam netražeći... zahvalna što smo se sreli! 8)
P.S. Neko je prelepo rekao (parafraziram): "Ne volimo nekog zbog onoga što on čini i govori VEĆ nam se dopada sve to zato što volimo njega/nju"
i da....to je taj odgovor koji smo chekali...od slushateljke koja se retko javlja...ali kada to uchini....ehhhhh :lol:
ona je ta....ona je zahvalna....ona nishta ne trazi....ona vas chuva...ona vas mazi...ona skache na vas kada vas vidi.....ona ima mokru njushkicu....
ona vooooooli drvece....
ONA JE LESI.... :lol: :lol: :lol:
OOOhhh men....to je bila Omen....
ako trazite zaista vernog i iskrenog prijatelja....
ostavite broj....Omen je vash kroj :wink:

Kako je tema "filovana" ozbiljnim i neozbiljnim odgovorima - hajde da se prikljucim, a u koju kategoriju odgovor spada - prosudite sami.
"Volim te, ne radi onoga sto si ti, vec radi onoga sto sam ja kad sam s tobom"
Drugim recima, pravila nema. Volimo razlicite stvari kod razlicitih osoba, ali nesto najlepse, najstvarnije i najpotpunije dozivela sam nedavno, kada sam se u vezi osecala krajnje komforno, opusteno, bila potpuno svoja, kada je sve bilo krajnje prirodno, lako i jednostavno.
Vazni su razgovori, intelektualni nivoi, slicna interesovanja... Ali je sustina, ipak, u toj prirodnosti, razumevanju pogleda, osecaja, potpunom dozivljaju onog drugog. Niko nije morao da se trudi - tacno je osecao sta, kad i kako treba da uradi (ili ne uradi) i bez i najmanjeg napora - funkcionisali smo sjajno...
Jedini problem je sto kad se prekine - ne znate sta i kako dalje... Odlaskom takve osobe, odlazi i deo nas...

smeh:
Kako je tema "filovana" ozbiljnim i neozbiljnim odgovorima - hajde da se prikljucim, a u koju kategoriju odgovor spada - prosudite sami.
Drugim recima, pravila nema. Volimo razlicite stvari kod razlicitih osoba, ali nesto najlepse, najstvarnije i najpotpunije dozivela sam nedavno, kada sam se u vezi osecala krajnje komforno, opusteno, bila potpuno svoja, kada je sve bilo krajnje prirodno, lako i jednostavno.
Vazni su razgovori, intelektualni nivoi, slicna interesovanja... Ali je sustina, ipak, u toj prirodnosti, razumevanju pogleda, osecaja, potpunom dozivljaju onog drugog. Niko nije morao da se trudi - tacno je osecao sta, kad i kako treba da uradi (ili ne uradi) i bez i najmanjeg napora - funkcionisali smo sjajno...
Jedini problem je sto kad se prekine - ne znate sta i kako dalje... Odlaskom takve osobe, odlazi i deo nas...
e....smeh, zashto ne zelish sa nama da podelish zbog chega se neshto tako lepo raspalo....
zashto bi neko pao u istu jamu ako se to moze preduprediti......hajde sad....ne budi shkrta

goodday:
smeh:
e....smeh, zashto ne zelish sa nama da podelish zbog chega se neshto tako lepo raspalo....
zashto bi neko pao u istu jamu ako se to moze preduprediti......hajde sad....ne budi shkrta

Hmmm...
To bih i ja volela da znam!
Makako bilo lepo, nismo delili isti dozivljaj?
(zvuci neverovatno!)
Strah od vezivanja nakon jednog brodoloma?
Panika zato sto gubimo potpunu kontrolu nad sobom?
Nedostatak hrabrosti da se ide dalje?
...
Pitanja je mnogo vise nego sto ja znam da ih definisem, a i zaista ne znam koje je (i da li je neko) pravo... I mislim da ti je jasno da niti sam htela, niti zelela da se prekine, ali kada je do toga doslo - nisam postavljala mnogo pitanja niti trazila objasnjenje. Povod je bio vrlo prozaican i ovozemaljski, tako da je tesko prihvatiti ga kao stvarni razlog prekida.
U svakom slucaju, kad saznam (ako saznam) javi cu ti! :wink:

osmeh....hvala shto si to podelila sa nama....
i ja bih zeleo da podelim neshto sa dragim slushaocima i slushalicama....
poslednjih dana u razgovoru sa nekim devojkama...o porodichnim odnosima u prichi o slichnosti svih srecnih porodica.....i posebnosti onih nesrecnih....
doshao sam do zkljuchka da su nam majke Tajsoni.....
neverovatno je kako mushkarci provlache svoju nezrelost kroz ceo zivot....kako njihove zene prelaze preko mnogih stvari....zaista ste neverovatne....
trpeti vechite adolescente....nositi celu porodicu na svojim ledjima....svaka chast....
i naizad smo doshli do "zashto imash decu?"
zashto se odluchuju na taj korak....a potom nastavljaju sa svojim glupostima?
naravno postoje izuzeci...kao i u svemu...ali ovaj model koji sam naveo je itekako zastupljen.....
poruka svim mushkarcima je-NEMA OPUSHTANJA

good night america wherever you are :wink:

Pozdrav ŠARMANTNOM voditelju :D ... ekipi u studiju i svim slušaocima moje omiljene emisije!
Neko vreme neću moći da se direktno uključujem u program :( jer su ovdašnje telefonske veze u prekidu...
(otTRIPovali smo "tamo daleko" na "zasluženi odmor") ali ne odoleh da vam se ne javim bar razglednicom...

Eeee! DRUG je to...
showletter.gif

DRUG je tu... i u dobru i u zlu!
Važno je da uvek imaš nekog ko će te POTAPŠATI po ramenu... kad ti je NAJteže!!!

Back