arch_stanton
Ističe se
- Poruka
- 2.558
ne slavim rodjendane,
ne znam zasto
ne znam zasto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Смешно ми је кад матори људи прослављају своје рођендане.
Još je smešnije kad matori ljudi zaborave svoj rođendan.
Kako vidite vase rodjendane,kako prihvatate da ste sve stariji?
Meni je bio rodjendan pre dva dana i u redu je ali da vidim razliku u odnosu na nekada vidim.
Imacu bore smejalice i mrstilice,imam dve blage crte na celu koje se vide...
Nekako slavlje jer si matoriji nije bas logicno,taj dan spada u "moze malo vise para na nesto dati/moze se nesto kupiti a da nema zamerki" ali opet...
Meni rođendan u onaj dan kad je umro Milošević . Tog dana nisam ni znao da mi je rođendan ali dođem kod tetka
i on počne priču o pečenoj jagnjetini i prasetini . Meni krene voda na usta i razmišljam kako bi bilo da nabavim pečene jagnjetine
i pozovem tog dana tetku i tetka u goste kod sebe .Kažem ja tetku da idem potražiti gdje ima pečene jagnjetine a on i tetka
neka se pripreme da po njih dođem kolima . Kaže tetak da ne može to tako - treba neki povod . Razmišljam ja koji povod da
nađem i skoro da padnem na doope . Taj dan mi rođendan . Kažem ja tetku da sam se sjetio da mi je rođendan .
Ajd ne laži - kaže tetak ! Ja za ličnu kartu kad tamo piše 11. mart .
Odem ja da tražim jagnjetinu i na sreću nađem je brzo . Nazovem tetku telefonom kad tetka plače kao kiša . Ja pretrnuo jer sam mislio
da se tetku nešto desilo . Nije tetak , rida tetka - umro Slobo ! Ja opet pretrnem jer su imali kućnog prijatelja koji se zvao Slobodan .
Kažem da sam šokiran jer sam juče vidio Slobodana i izgledao je zdrav kao dren . Nije taj Slobo , još jače rida tetka - umro
Slobodan Milošević ! Sad javili na televiziji . Odahnem ja - ma jebbooo Slobodanaaa Miloševićaaa , dolazim po vas !!!
A tetak i tetka veliki obožavaoci Slobodana Miloševića . Bolje da ne pišem šta je dalje bilo .
Slavim sve sto moze da se slavi, tako sam i svoje dete naucila. Meni je rodjendan datum na koji me svi koji me vole zovu, pa mi kupuju, pa me grle, nista ja to ne vezujem ni za protok vremena, ni za godinu blize smrti, ni za sta,osim za povod da se okupimo i izljubimo.
Ja bre i svojoj retriverki proslavim rodjis, pevamo joj cerka i ja pesmicu ujutru i dobije neki slatkis i onu kapu na glavu, sve rednoZna, siroto kuce, da se nesto lepo desava pa laje kao sumanuta dok joj mi pevamo, kao zezamo se zajedno
Da razmisljam kako sam svakim danom korak blize da me zakopaju, pa tacno ne bih iz kreveta ustajala, ne samo na dan svog rodjenja.
Своје родитеље сам доживљавала старијима у овим годинама у којима сад јесам.
A kog leta gospodnjeg ste Vi beše rođeni?
...ja 57 istog meseca![]()
Da li volite sve što vole mladi?У новембру пуним 55.