Kako dozivljavate rodjendane s' osvrtom na starenje?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Kako vidite vase rodjendane,kako prihvatate da ste sve stariji?

Meni je bio rodjendan pre dva dana i u redu je ali da vidim razliku u odnosu na nekada vidim.

Imacu bore smejalice i mrstilice,imam dve blage crte na celu koje se vide...

Nekako slavlje jer si matoriji nije bas logicno,taj dan spada u "moze malo vise para na nesto dati/moze se nesto kupiti a da nema zamerki" ali opet...

Sto sam starija sve se vise sebi dopadam :) Ne onako u smislu samoprecenjivanja, nego se manje jedim zbog nedostataka. Vise cenim sebe, odnosno manje trosima sebe a vise stitim od gluposti koje su me pre doticale. I pravim selekciju ljudi oko sebe. Sa godinama mi raste i samopouzdanje ( jos kada bi i grudi :lol: ) I to mi se bas svidja :)
Osetim razliku, ali mi ona ne smeta. Svi starimo. To je zivot...

Meni je bio rodjendan pre dva dana i u redu je ali da vidim razliku u odnosu na nekada vidim.

Nekako slavlje jer si matoriji nije bas logicno,taj dan spada u "moze malo vise para na nesto dati/moze se nesto kupiti a da nema zamerki" ali opet...

Na svoje rodjendane sam skroz ravnodusan. Niti ih slavim niti me nesto pogadja ta rodjendanska euforija. Dan apsolutno kao svaki drugi. Da mi majka ujutru ne cestita verovatno se ne bih ni setio. :) I kad sam bio dete bilo mi je svejedno.

- - - - - - - - - -

I srecan ti rodjendan Zauz!

Srecan rodjendan, sve najlepse :klap:

manje vise svejedno mada meni nešto tad i poklone, dok ima "njih". inače obično taj dan razmišljam da li da idem u zoo vrt jer je pre bilo besplatno (ne znam je l je još), nisam to iskoristila mislim zadnja dva puta :D čini mi se da mi rastu sede :aaa:

e da, srećan rođendan : ))

- - - - - - - - - -

ma to slavlje je više zbog drugih, kao imate neki povod za kafić ili tortu ili šta već, kao opušteno
ili ništa

Dobro, žene imaju taj trip sa lepotom, godine i gravitacija rade svoje, ali je ipak presudno što se ženama stalno nameće da su im, dok su mlade, mogućnosti neograničene, a da iste sa godinama nemilosrdno izmalge sa vidika.
U tom grmu i leži zec, što više uspeš da izgradiš život koji želiš, a da si pri tome koliko toliko stabilna i nezavisna, utoliko ćeš lakše podnositi te pretnje koje se na različite načine ženama usađuju u glavu.
U tom pravcu treba raditi i veseliti se tortama i poklonima za rođendan, a bore... hbg.

Poslednja izmena:
Sto sam starija sve se vise sebi dopadam :) Ne onako u smislu samoprecenjivanja, nego se manje jedim zbog nedostataka. Vise cenim sebe, odnosno manje trosima sebe a vise stitim od gluposti koje su me pre doticale. I pravim selekciju ljudi oko sebe. Sa godinama mi raste i samopouzdanje ( jos kada bi i grudi :lol: ) I to mi se bas svidja :)
Osetim razliku, ali mi ona ne smeta. Svi starimo. To je zivot...
Istina.

Srecan rodjendan, sve najlepse :klap:

Slažem se :D:D

- - - - - - - - - -

Ja vec par godina slavim svoj 25. rodjendan tako da se ne brinem :lol:

Ja već petnes godina pevam

imam dvajes pet i moj je ceo svet

- - - - - - - - - -

rođendani su za decu
al meni je ipak slatko da napravim tortu za rođendan mužu pa i sebi :whistling:
ma bitno nek se jede torta

Back