Tema je stavljena ovde zato sto je zanimljiv osecaj forumasa gde god da su (gde god da zive).
Lepo divno staro mesto puno istorije zanimljivosti divnog pogleda ne obe reke koje umiruje.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je suditi po toj slici tvoj doživljaj je usmeren ka ljudima posetiocima koji su tamo , a ne na pogled sa KalemegdanaMoj dozivljaj je opisan na prvoj fotografiji.
sta ti tu mozes ...ako se nerviras cemu odlazak tamo. . .Samo ce da ga sad unakaze sa nekom stambenom cetvrt.![]()
Nismo je razumeliMoj dozivljaj je opisan na prvoj fotografiji.
Nisam rekao da se nerviram samo da je glupo to sto rade. Od koga je nista normalno ne mozemo da očekujemo."Pogled koji odmara oplemenjuje budi optimizam" eto to je moj dozivljaj . . .
sta ti tu mozes ...ako se nerviras cemu odlazak tamo. . .
Plasio me je Beograd na vodi koji se vidi sa Kalemegdana (sa leve strane bese?) . . .to o cemu pises je strašno ukoliko su informacije o tome tacne . . .sto ja ne mogu da znam internet je pun lazi obmana prevara...znas li ti ako ti je blizu?Nisam rekao da se nerviram samo da je glupo to sto rade.
Uh!Pišu kako ima neki spomenik dole koji me podseca na ovo . . .Od koga je nista normalno ne mozemo da očekujemo.![]()
https://nova.rs/vesti/drustvo/betonske-zgrade-na-donjem-kalemegdanu-obrisale-istoriju/Plasio me je Beograd na vodi koji se vidi sa Kalemegdana (sa leve strane bese?) . . .to o cemu pises je strašno ukoliko su informacije o tome tacne . . .sto ja ne mogu da znam internet je pun lazi obmana prevara...znas li ti ako ti je blizu?
Nemam info da li se osobe koje zive u blizini informisu pitaju nesto o tome te prave neke tribine da informisu druge komsije koje bi mogle nesto da urade...
Uh!Pišu kako ima neki spomenik dole koji me podseca na ovo . . .Pogledajte prilog 1193940
"Radoje" ne da na taj spomenik / "Vidoje" daje spomenik oko koga se gradi / "medja" je spomenik . . .
Umesto da se oko spomenika ne gradi nista ...kao sto bi trebalo ...sta god da je sta god bio taj "spomenik" ...
Oni koji treba da misle o tome neka misle ...ne treba uzimati veci teret od onog koji mozes da izneses kako bi sacuvao zdravlje...bolelo je mnogo kada su posekli borice na Kalemegdanu...bilo u svim vestima bas mnogo potresno...deo istorije bitni deo svega unisten...