Kako dozivljavate Kalemegdan?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.497
Screenshot_20220721-063432_Chrome.jpg

Tema je stavljena ovde zato sto je zanimljiv osecaj forumasa gde god da su (gde god da zive).

Lepo divno staro mesto puno istorije zanimljivosti divnog pogleda ne obe reke koje umiruje.

Poslednja izmena:
Nisam rekao da se nerviram samo da je glupo to sto rade.
Plasio me je Beograd na vodi koji se vidi sa Kalemegdana (sa leve strane bese?) . . .to o cemu pises je strašno ukoliko su informacije o tome tacne . . .sto ja ne mogu da znam internet je pun lazi obmana prevara...znas li ti ako ti je blizu?
Nemam info da li se osobe koje zive u blizini informisu pitaju nesto o tome te prave neke tribine da informisu druge komsije koje bi mogle nesto da urade...

Od koga je nista normalno ne mozemo da očekujemo. 😂
Uh!Pišu kako ima neki spomenik dole koji me podseca na ovo . . .
FYcabjeXoAARW6b.jpeg

"Radoje" ne da na taj spomenik / "Vidoje" daje spomenik oko koga se gradi / "medja" je spomenik . . .
Umesto da se oko spomenika ne gradi nista ...kao sto bi trebalo ...sta god da je sta god bio taj "spomenik" ...

Poslednja izmena:
Plasio me je Beograd na vodi koji se vidi sa Kalemegdana (sa leve strane bese?) . . .to o cemu pises je strašno ukoliko su informacije o tome tacne . . .sto ja ne mogu da znam internet je pun lazi obmana prevara...znas li ti ako ti je blizu?
Nemam info da li se osobe koje zive u blizini informisu pitaju nesto o tome te prave neke tribine da informisu druge komsije koje bi mogle nesto da urade...

Uh!Pišu kako ima neki spomenik dole koji me podseca na ovo . . .Pogledajte prilog 1193940

"Radoje" ne da na taj spomenik / "Vidoje" daje spomenik oko koga se gradi / "medja" je spomenik . . .
Umesto da se oko spomenika ne gradi nista ...kao sto bi trebalo ...sta god da je sta god bio taj "spomenik" ...
https://nova.rs/vesti/drustvo/betonske-zgrade-na-donjem-kalemegdanu-obrisale-istoriju/

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vlast-prodala-kalemegdan-za-solitere-i-garaze/

Back