Kako dozivljati online pretnje?

Cekaj a kako ces da znas da li je neko ozbiljno lud da te nadje ako ti to ne saopsti ""jako"" na internetu?
Mislim da si onda na tankom ledu kad ne znas na cemu s nekim i na sta je spreman
Ima tu dve vrste ličnog iskustva na koje sam ja mislio:

1. Na ono što sam ja lično pisao kroz poruke
2. Na ono što su mi neki ljudi radili u privatnom životu zbog tih poruka na internetu. Ako te baš zanima pusti mi privatnu poruku pa ću ti ispričati šta su mi neki ljudi radili u privatnom životu zbog interneta. I zamolio bih te javno da sve što ti ispričam ostane među nama. Ne bih hteo više o tome da pišem na internetu. Rećiću ti samo ovo: Ona je bila moja mnogo velika ljubav, još od osnovne. Do Fejsbuka ni jednu ružnu reč o njoj nigde nisam rekao, naprotiv govorio sam samo najbolje o njoj. Čak i te prve poruke su bile šala i pokušaj da je podsetim kako sam je zasmejavao i kako joj je bilo lepo(i meni i njoj) kad je sedela pored mene na časovima u osnovnoj. Sve do poslednje poruke(i ta poslednja) su bile šala, sprdnja, zezanje. Ona ili još više ljudi oko nje su od toga napravili cirkus i naneli mi mnogo problema u privatnom životu zbog toga. Od kojih se ni do dana današnjeg nisam oporavio.

Ima tu dve vrste ličnog iskustva na koje sam ja mislio:

1. Na ono što sam ja lično pisao kroz poruke
2. Na ono što su mi neki ljudi radili u privatnom životu zbog tih poruka na internetu. Ako te baš zanima pusti mi privatnu poruku pa ću ti ispričati šta su mi neki ljudi radili u privatnom životu zbog interneta. I zamolio bih te javno da sve što ti ispričam ostane među nama. Ne bih hteo više o tome da pišem na internetu. Rećiću ti samo ovo: Ona je bila moja mnogo velika ljubav, još od osnovne. Do Fejsbuka ni jednu ružnu reč o njoj nigde nisam rekao, naprotiv govorio sam samo najbolje o njoj. Čak i te prve poruke su bile šala i pokušaj da je podsetim kako sam je zasmejavao i kako joj je bilo lepo(i meni i njoj) kad je sedela pored mene na časovima u osnovnoj. Sve do poslednje poruke(i ta poslednja) su bile šala, sprdnja, zezanje. Ona ili još više ljudi oko nje su od toga napravili cirkus i naneli mi mnogo problema u privatnom životu zbog toga
Ma kapiram nemoj da se podgrevas bzvz,da si rekao ruznu rec veruj bolje bi prosao

Ne znam jeste li imali prilike da dobijete pretnje od raznoraznih online ljudi, ja jesam. Kako gledate na to? Da li je to neki detinjasti cin ili neki pokusaj ocajnika? Ili pak ubedjenje da onaj koji preti vidi sebe kao gangstera?

Kada meni prete, to mi je tako smesno.. Iskuliram. A vi? :mafijas:
Ne da mi prete, ne, pu pu daleko bilo. Da se deru na mene i vređaju, to je uobičajeno na netu.

Na netu je bitnija posecenost i reklame od svega tako da mnogi zbog toga tolerisu cak i forsiraju pretnje i svasta samo da se sto vise ljudi ukljuci.
Mada cast izuzecima koji nedozvoljavaju nikakve pretnje ni uvrede na svojim serverima
Igrao travian svetski server sa ekipom i lik razbuca kineza i uspt mu kaze samo ,,kinez jedi pirinadz"
kinez samo iskopira poruku i prijavi.Liku admin razbuca nalog sav napredak na pola 2 nedelje zabrane ulaska u igru a decko ulozio 250 evrica u igricu da bi bio sto jaci posle toga nije bilo ikakvog razloga da nastavi sa igrom i ugasi lik nalog.
Nekako sam za daleko strozije zakone cisto da svi imamo korist od toga i onaj kome je preceno i drzava dal na netu ili u rl.

Back