КАКО ДОЖИВЕТИ ДОБАР ОРГАЗМ?

Како ћу доживети оргазм ако нешто радим?
Ти баш хоћеш уместо PLEASURE да ме натераш да радим уместо да уживам!

Ma, boli mene štaš da radiš...e, setih se, uzmi flašu, po mogućnosti usku, pre toga nadjes cvet od mlečike i namažeš mačora i onda gurni u staklenu flašu...Sačekaj tako 2-3min

Кроз живот се трудих да што јаче и боље :mrgreen:, али још увек сам у потрази за оригиналним решењима као што боље
доживети оргазм (или оргазам)...
Па изволите дајте ми нека ваша решења....:worth:

Moras se koncentrisati jos jace nego sto ti srki savetuje:dvarumenka:

srbi.png

Кроз живот се трудих да што јаче и боље :mrgreen:, али још увек сам у потрази за оригиналним решењима као што боље

Oj kafanno tugo:lol:
citaj neki prirucnik poput onog koji je napisao nas cuveni Psiholog sto gostuje po emisijama zabavnog karaktera
100 načina za uspešnu i relaksirajuću drkicu

Jebi sedam različitih žena umesto jednu sedam puta.

pazi,ja imam komšu Stevu penzionera preko puta ulice,(nekih 8 metara),koji sedi na klupi nasuprot prozora moje spavaće sobe...
Ispraksirao sam ga tako da 6 sekundi pre završetka,(ukoliko je otvoren prozor moje sobe),viknem :"Pazi Stevo,metak!!!".
Tih 6 sekundi mu je sasvim dovoljno da sagne glavu.dok metak ne prođe kroz prozor moje sobe do njegovog zida.
Devojka me je već par puta upozoravala,da je komšija sve sporiji i da ako ovako nastavim,Steva neće moći da eskivira prskanje...
Inače,po zajedničkom dogovoru,komša kreči kuću samo u belo...

Back