lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919
Vragolasta Amfibija:e bas si sladak.zaistinski.![]()
Neeeeeeeeeemooooooj uuuuuuuuuuobrazzzzzzzzzccu seeeeeeee,,,,,,,,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragolasta Amfibija:e bas si sladak.zaistinski.![]()
esperanca137:nov@:ja ti savetujem da nastavis zivot dalje....i nadjes nekoga novog...
staro ostavi za tobom!ops:
zao mi je!
i ja mislim da je to najpametnije![]()
8)Cekam kuma:Za pocetak...pokazi je. Ljubav se dokazuje ceo zivot.
To je nesto najlepse, kad imas nekog pored sebe ko je prosao sve one ljubavne probleme i sad zna sta hoce i kako to da pokaze...i dokaze![]()
mackica ns:Mislim da je ovde jedna od ključnih stvari da li ona tebe još uvek voli (ne da li ti voliš nju). Možda si uspeo u njoj da ubiješ svaki osećaj prema tebi, a to kad se desi - makar postao najsavršeniji momak na svetu, neće te više ni pogledati. Ljubav kad prođe ne može da se vrati.
Ako te voli ali je samo ljuta na tebe, zbog već, jel' svih razloga, moguće da imaš neke šanse.
Ali, stvarno prvo jako dobro preispitaj sebe, da li si siguran da je ona baš ta jedna i jedina prava, ili to sad samo misliš zato što te ostavila. U takvim situacijama, sujeta te jako lako zavara. I, kao što reče Inco, nemoj da kreneš, pa na pola puta ipak odustaneš. Čak i ako ti oprosti i pomirite se, tek tada treba da budeš spreman na najveće probleme i najviše strpljenja sa vraćanjem poverenja.
I nisi ništa rekao ni koliko ste bili zajedno, ni koliko je vremena prošlo... Mislim da je i to prilično važno.
Eh, samo zamišljam da je ona došla na forum da ispriča svoju priču, ti bi bio već kastriran![]()
Vragolasta Amfibija:dal ovaj procita sve sto smo napisali?
i da zaboravila sam da mu kazem :ako te je ostavila !
volim da volim:Vragolasta Amfibija:dal ovaj procita sve sto smo napisali?
procitam ali nisam imao vremena da odgovorim. i nije me ostavila nego je izgubila poverenje u mene
mammy:volim da volim:Vragolasta Amfibija:dal ovaj procita sve sto smo napisali?
procitam ali nisam imao vremena da odgovorim. i nije me ostavila nego je izgubila poverenje u mene
Bas je glupa, trebala te je ne samo ostaviti vec i yebavati se sa nekom na tvoje oci...me, ne, gdje da se spusti na tvoj nivo...trebala te je, kao sto sam vec jednom rekla, KASTRIRATI!![]()
Dont_Break_The_Oath:mammy:volim da volim:Vragolasta Amfibija:dal ovaj procita sve sto smo napisali?
Bas je glupa, trebala te je ne samo ostaviti vec i yebavati se sa nekom na tvoje oci...me, ne, gdje da se spusti na tvoj nivo...trebala te je, kao sto sam vec jednom rekla, KASTRIRATI!![]()
Dobro svetice,preterujes malo.Ovo kao da govori iskljucivo zenski ponos koji naredjuje muskarcu da ne sme da pogresi nigde.
:shock: :shock: :shock: hteo bih znati kojom to recju ili delom texta se vidi da ja to izjavljujem s ponosommammy:Dont_Break_The_Oath:mammy:volim da volim:Vragolasta Amfibija:dal ovaj procita sve sto smo napisali?
Dobro svetice,preterujes malo.Ovo kao da govori iskljucivo zenski ponos koji naredjuje muskarcu da ne sme da pogresi nigde.
Pretjerujem malo, tacno, zato sto on tako s' ponosom objavljuje kako ga zena nije ostaavila a on je bio takav kakav jeste...I pretjerujem kad drugi pretjeruju...mislim...uf, ma znas ti mene :wink:
volim da volim:mammy:Bas je glupa, trebala te je ne samo ostaviti vec i yebavati se sa nekom na tvoje oci...me, ne, gdje da se spusti na tvoj nivo...trebala te je, kao sto sam vec jednom rekla, KASTRIRATI!![]()
drago mi je da si ti pametna ali ti to ne daje za pravo da vredjas druge, bilo bi lepo izvinuti sehvala
volim da volim::shock: :shock: :shock: hteo bih znati kojom to recju ili delom texta se vidi da ja to izjavljujem s ponosommammy:Dont_Break_The_Oath:mammy:volim da volim:Vragolasta Amfibija:dal ovaj procita sve sto smo napisali?
Pretjerujem malo, tacno, zato sto on tako s' ponosom objavljuje kako ga zena nije ostaavila a on je bio takav kakav jeste...I pretjerujem kad drugi pretjeruju...mislim...uf, ma znas ti mene :wink:![]()
![]()
:shock:
i mislim da joj je veci problem kako mi verovati uopste nego to sto sam ja spavao sa drugom sto ne znaci da se sad ja hvalim kako sam svrljao okolo a ona me nije ostavila. naprotiv ona je jedina zbog koje bih uradio sve ( smesno, sramno, dobro, blamazno...) i u poslednje vreme svima iz mog okruzenja govorim kako je ona jedina, prava i srecan sam sto ona postoji na ovom svetu , ne da bih njoj nesto dokazao vec zato sto se tako osecam i imam potrebu da to javno kazem
Tako shto cyesh da je odvalish ok SEXAmammy:'ajd' prvo to dokazi sebi, pa onda njoj.....
Znas ono, vuk dlaku mjenja.....
Meni je jako zao ako si se ti stvarno "opametio" a ona ti ne vjeruje, ali je potpuno razumjem....Zavisi koliko si je povrijedio...uf, vrijeme je za spavanje, javicu se sutra...
U sustini daj joj vremena (da malo "preboli povrede i ponizenja), pokusaj da joj objasnis ali nemoj da navaljujes i smaras...
Laku noc
Prvo nisam mislio na sebe vec na nju, jer nju nazivas gl.... sto mislim da nije ok jer je kao nesto podrzavas. drugo ako se tako odnosis prema svima koje ne znas sa krste onda ne vidim kome je uopste stalo do tvog misljenja jer sa druge strane tastature su ljudi koje si upoznala cim si usla na krstumammy:volim da volim:mammy:Bas je glupa, trebala te je ne samo ostaviti vec i yebavati se sa nekom na tvoje oci...me, ne, gdje da se spusti na tvoj nivo...trebala te je, kao sto sam vec jednom rekla, KASTRIRATI!![]()
drago mi je da si ti pametna ali ti to ne daje za pravo da vredjas druge, bilo bi lepo izvinuti sehvala
Slusaj...ja sam vec cesto govorila da ne mogu da nadjem niti jedan razlog da neko nekog vara, bila to zena ili muskarac. I da, da sam ja ta zena ne da ti ne bi ne vjerovala vec bi ti uradila nesto stvarno strasno...pricas o zeni, pa o nekoj drugoj kojom si ozenjen, pa....ma, ne mogu da pohvatam ja koga ti u stvari yebes a ko ti je zena a ko ti je "zvanicna" ljubavnica.
Mislim, sta da ti kazem. Da, izvinjavam se sto sam te uvrijedila, mozda nisam trebala da odem tako daleko, ipak, nije se to meni desilo i nisi mi ti niko i nista....Jedan tip na forumu kojeg nikad necu upoznati. I ne shvataj licno...nije to bilo tako bas upuceno tebi (ne laskaj si) to je upuceno svima onima koji se qurce, koji varaju (sebe ili partnere), koji misle da je prevariti nekoga tek tako jednostavno....eto...desilo se, al' ja najvise i jedino volim tebe draga/dragi.....HALO, PA PROBUDITE SE!
volim da volim:Prvo nisam mislio na sebe vec na nju, jer nju nazivas gl.... sto mislim da nije ok jer je kao nesto podrzavas. drugo ako se tako odnosis prema svima koje ne znas sa krste onda ne vidim kome je uopste stalo do tvog misljenja jer sa druge strane tastature su ljudi koje si upoznala cim si usla na krstumammy:volim da volim:mammy:Bas je glupa, trebala te je ne samo ostaviti vec i yebavati se sa nekom na tvoje oci...me, ne, gdje da se spusti na tvoj nivo...trebala te je, kao sto sam vec jednom rekla, KASTRIRATI!![]()
Slusaj...ja sam vec cesto govorila da ne mogu da nadjem niti jedan razlog da neko nekog vara, bila to zena ili muskarac. I da, da sam ja ta zena ne da ti ne bi ne vjerovala vec bi ti uradila nesto stvarno strasno...pricas o zeni, pa o nekoj drugoj kojom si ozenjen, pa....ma, ne mogu da pohvatam ja koga ti u stvari yebes a ko ti je zena a ko ti je "zvanicna" ljubavnica.
Mislim, sta da ti kazem. Da, izvinjavam se sto sam te uvrijedila, mozda nisam trebala da odem tako daleko, ipak, nije se to meni desilo i nisi mi ti niko i nista....Jedan tip na forumu kojeg nikad necu upoznati. I ne shvataj licno...nije to bilo tako bas upuceno tebi (ne laskaj si) to je upuceno svima onima koji se qurce, koji varaju (sebe ili partnere), koji misle da je prevariti nekoga tek tako jednostavno....eto...desilo se, al' ja najvise i jedino volim tebe draga/dragi.....HALO, PA PROBUDITE SE!