Kako doći od glavne autobuske do...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Großmeister

Početnik
Poruka
2
Pozdrav svima,

moram da dođem u Beograd, a ne poznajem dobro grad, pa me zanima da li mi može neko reći kako da dođem od glavne autobuske stanice do Yu Business centra (Bulevar Mihajla Pupina 10)?

Koji autobus bih trebao da uzmem, (da li neko slučajno zna koliko često idu autobusi prema tamo), odnosno koliko mi vremenski treba od jedne lokacije do druge?

Btw ako neko ima preporuku povoljnog hostela u blizini neka slobodno i to napiše...

Hvala svima na odgovorima z:)

Najlakse je ako prvo udjes na tramvaje 7,9 ili 13, da te prevezu preko Save, do pocetka Novog Beograda. Sidji na drugoj stanici. Potom se malo vrati i onda mislim da sve zivo ide YUBCa :) (istina, ne bas sve ali mozes sa 16, 65, 75 i 83, oni cesto idu) To je jos 3 stanice. Sici ces malo posle cilja. Ako znas sta ciljas, prepoznaces lako (ili ce vec neko da te ceka :) )

A za hostel nemam pojma, morace neko drugi da kaze.

Probaj ovde www.planplus.rs

yubc.jpg

mene je uvek više privlačila ideja da se u nepoznatom gradu sama snalazim pomoću mape ili uličnih putokaza.
to je nešto što mi uvek ostane u sećanju jer uspem da na trenutak onjušim puls grada.
kad me voze kao da nisam lični učesnik već gledam neki film ...
nije gušt biti u kabini....

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,

moram da dođem u Beograd, a ne poznajem dobro grad, pa me zanima da li mi može neko reći kako da dođem od glavne autobuske stanice do Yu Business centra (Bulevar Mihajla Pupina 10)?

Koji autobus bih trebao da uzmem, (da li neko slučajno zna koliko često idu autobusi prema tamo), odnosno koliko mi vremenski treba od jedne lokacije do druge?

Btw ako neko ima preporuku povoljnog hostela u blizini neka slobodno i to napiše...

Hvala svima na odgovorima z:)

83 autobus direktno, staje pored yubc-a, nema šta da se razmišljaš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back