King94
Početnik
- Poruka
- 31
Koji je najlakši način za dobijanje EU pasoša?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар нема у Хрватској националних мањина као што су Срби и који се тако изјашњавају а који су држављани Р. Хрватске (ЕУ)?-U slučaju Hrvatske osim predaka poželjno je da si tamo rođen i još uvek se izjašnjavaš kao Hrvat(neophodan dokaz).-.
Зар нема у Хрватској националних мањина као што су Срби и који се тако изјашњавају а који су држављани Р. Хрватске (ЕУ)?
Koji je najlakši način za dobijanje EU pasoša?
-Predak ti je Mađar,Bugarin ili Rumun.Znanje jezika poželjno.
-U slučaju Hrvatske osim predaka poželjno je da si tamo rođen i još uvek se izjašnjavaš kao Hrvat(neophodan dokaz).
-Osnivanje firme u Sloveniji.Najsporiji i najskuplji način od navedenih.
Srećno.
Hvala svima na ovome ,
Rodjen sam U Srbiji ,svi predci su mi Srbi takodje su i rodjeni na teritoriji tadašnje Srbije.
Sve najbolje
- - - - - - - - - -
Svestan sam da je kod mene situacija malo komplikovanija ...Ako neko moze da me uputi na neki jednostavniji nacin,a i mislim da sam sa 20 godina jos premlad za brak pa i zbog papira ...
- - - - - - - - - -
I ako neko moze malo detaljnije da mi objasni pojam dvojnog drzavljanstva.Hvala unapred.
Млад, 20 година. Што не покушаш да радиш у ЕУ.. Никад се не зна, странкиња се у тебе заљуби, ти у њу... брак...
Мене занима да ли особа може да има и трећи пасош, треће држављанство? Два већ има подразумева се.
Ne može.
Zasto bih zavrsavao vecernju medicinsku skolu? Nije mi jasno ako mozete da mi pojasnite.
Znam dosta toga da radim,ali konkretno me interesuje posao vozaca kamiona .Sve najbolje.
Ne može.