Jelenamlad,za Sinp treba ielts sigurno,oni traze minimum 4 level to su neke 4 i na ielts-u sto nije strasno.A za EE trebaju minimum 6.I mi sa poslovnom ponudom treba da apliciramo za SINP pa me ova razlika u ocenama zbunjuje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imate job offer sa pozitivnom LMIA obavezno idite na EE, jer odmah resavate PR... u medjuvremenu, mislim da je moguce da vam izdaju i temporary work visa da suprug moze da pocne da radi dok se EE procesuira, na osnovu koje cete svi moci da odete tamo cim pre...
Da li može ako sam ja nosilac liste, da muž ima ponudu za posao, ili baš moram ja zato sto sam nosilac liste? I jedno onako teoretsko pitanje, da li ja ako dobijem neki posao kad dodjem tamo moram da ga radim, jer imamo dvoje male dece pa ne znam za sami početak koliko bi to bilo moguće :-D?
Pozdrav svima!Imam jedno pitanje.Muz i ja se nadamo radnoj vizi.Imamo dvoje male dece,3 i 5 godina.Kakva je procedura za njih,jel oni dobijaju turisticku?Kakav ce biti njihov status tamo?Stariji sin bi trebao da krene u skolu na jesen,sa sest godina.Jel bi mogao tamo da krene?Jel bi i oni imali zdravstveno osiguranje il bi uplacivali za njih privatno ko za turisticku?
@aladinka @tatjana
Zbunile ste se sa informacijama... EE donosi PR za celu porodicu, samo je vazno da se prilikom aplikacije navede da postoji spouse, da bi oni izbodovali kako treba CRS poene...
deca do 19 godina naravno dobijaju istu vizu kao i roditelji, tako da nema brige...
Sad sam jos vise zbunjena...jel za PR poslodavac treba da ima LMIA ili treba samo za radnu vizu?
Dobro vece/jutro, imam 19 godina i imam nameru da imgriram u Kanadu, naravno ukoliko me sreca posluzi
Procitao sam nekoliko desetina stranica i imam neke vizije, ali ukoliko neko moze preko privatne poruke da mi objasni sta mi je potrebno za pocetak, osim naravno dobrog advokata koji dosta i kosta
Engleski jezik nije problem, perfektno znanje istog, pa me zanima samo odakle da krenem, zeleo bih da istrajem u ovome i da svojoj buducoj porodici(iako je to daleko jos) obezbedim bolje sutra
Hvala Vam unapred![]()
Postoji requirement checklist za FST i FSW i sve ostale programe, i na njima su nabrojane stvari koje trebaju, izmedju ostalog i sta je proof of work experience... mislim da sam i sliku kacio nedavno, ali svakako je diskutovano o tome u poslednjih 50ak strana...
medical se radi nakon dobijanja ITA - za kreiranje profila treba samo IELTS i ECA...
Za izbor programa pod kojim bi isla aplikacija zavisi u kojoj kategoriji (koji NOC) je ponuda posla, i da li postoji LMIA ili ne...
za trades ne znam, to mora da pomogne neko drugi...
Ljudi, stigao nam je PER!!!! Sreci nasoj nema kraja!!! Hvala vam svima!
Hvala! Jao, mnogo smo uzbudjeniLaura, tebi posebno hvala!