Pozdrav svima!Nisam bas nesto vjest oko ovih foruma,ovo mi je prvi pokusaj.Dakle imam 36.godina i trenutno zivim u Podgorici u koju sam dosao poslije rata jer sam zivio u Bosni.Sad imam dva sina i kcerkicu od par mjeseci.Skole nemam sem osnovne jer me je rat prekinuo u skolovanju imao sam 17 god.U Crnoj Gori sam se bavio "svim i svacim'-SAMO POSTENIM RADOM! tj.prezivljavanje.Trenutno drzim dvd klub koji je pred zatvaranjem,farmu kokosaka-isto pred zatvaranjem,a imam i 12-godisnje iskustvo na poslovima Hidroizolacije/To je vrlo specifican posao u kome sam vise nego dobar i uopste sto se tice gradjevine.Namjeravam da skoknem do beograda da se raspitam oko iseljenja u kanadu pa vas molim bar da mi neko da misljenje kakve su mi sanse za odlazak.Imam i nesto ustedjevine a i ogromnu zelju da se izgubim odavde jer radim po 18 h.a nikakve koristi.Najvise zbog djece dok su jos mali!Molim sto prije neko ko ima slicno iskustvo.Srdacan poz,MILORAD MIKI JOVANOVIC!

svi ovde razumemo zasto si dosao na ovaj forum... ne treba da objasnjavas nista. 
Uopste mi se ne svidja ta varijanta.