subasa
Početnik
- Poruka
- 9
@subasa
Mislim da je presudno u celoj ovoj prici da imate obezbedjen posao. Bilo kakvi papiri koji dokazuju da ste radili u toj struci su dobro dosli. Nece vas sigurno toliko proveravati kao npr. nekoga ko nema sredjen posao u Kanadi. Kao sto ste i sami rekli zanatlije su na velikoj ceni tamo i ukoliko uspete da pronadjete posao odavde (sto je jako tesko) vi ste jednom nogom vec u Kanadi. Pozdrav i srecno!
Peti elementu,
hvala na misljenju i podrsci, nadamo se srecnom ishodu. Imamo jos jednu soluciju, pa ako mozemo da cujemo jos neko misljenje.. Mislili smo da proba da ode turisticki, kod rodbine (mada srecom imamo dosta prijatelja i u Torontu i u Vancuveru), pa da uzivo obavi intervju sa poslodavcima (kojih srecom, ima prilicno jer redovno pratimo oglase ) i odradi obavezan atest na licu mesta. Da li neko zna sta bi se u tom slucaju desilo sa aplikacijom kao skilled worker koju bismo odavde poslali za celu porodicu, mislim, ukoliko bi mu dali posao? Da li bi tada ona varijanta sa prikupljanjem poena po razlicitim osnovama bila zamrznuta i ima li uopste smisla natezati se oko svega toga, ako je job offer presudna stvar u nasem slucaju? Kada bismo dete i ja mogli otici kod njega, jer smo culi da nastoje da spajaju porodice i u slucajevima kad jedno dobije radne papire?
Svima puno srece i mudrosti do konacnog cilja!! Hvala jos jednom sto ste nas ljubazno primili u vase pametno drustvance, pozZz