mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.226
Šiju sedišta, smanjuju kilometražu, sakrivaju broj šasije, lažu, mažu. Uglavnom nema auta iz uvoza ispod pola miliona km.
Kakva su vaša iskustva?
Kakva su vaša iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ajd da pitamo to , jel se vise isplati prodavati auto svake godine, i kupiti novi , kod kojeg mozes da nanjusis da li ima velike ili nema kvarove....ili se isplati da puknes silne pare i napravis puckicu od polovnog auta?Pa pitam se jel kod nas kupo-prodaja hobi ili je auto potreba,da se podelimo prvo na one koji menjaju auto na svakih godinu dsna i one koji nikad to ne rade,jer msm kad se ide u kupovinu s tim znanjem ispada da niko ne uzima polovnjake na duze
Ma nas ti se narod razume u kola ko u fudbal,pivo i zeneEto ajd da pitamo to , jel se vise isplati prodavati auto svake godine, i kupiti novi , kod kojeg mozes da nanjusis da li ima velike ili nema kvarove....ili se isplati da puknes silne pare i napravis puckicu od polovnog auta?
Ne , ne ne, ovde je pitanje ako se razume...posle cemo da razdvajamo oni koji se razumeju i oni koji se ne razumeju...Ma nas ti se narod razume u kola ko u fudbal,pivo i zene
Ja bas danas razmisljam opet o promeni auta ali mi se ne menja,ne lezi mi dizel nikako,a tek sto sam naviko na ovaj i znam sta sam sve menjao,nesto preko 3000 me kostao evo 5a godina i sad da ga poklonim nije steta isplatio se,ako potraje jos koju premija samo me majstori izludjuju
Gornja da,donju štampaju i lepe preprodavci kao odrađen veliki servis pre 5 minuta.Jel sve ove nalepnice mora da se vide kod regularnog polovnjaka?
E da je te kilaže gde bi mu bio kraj ...
Eh, sad niko ti ne brani ni sam da sijes odecu , ni sam da gajis voce i povrce, pa to nije ispravan pristup , jer niti ces angazovati profana da ti uci decu jer sam znas koliko detetu treba, gde da bude balkanac da ne zna sta je najbolje za dete....itd itd..Pa niko ti ne brani da sam uvezes auto.
Eh, sad niko ti ne brani ni sam da sijes odecu , ni sam da gajis voce i povrce, pa to nije ispravan pristup , jer niti ces angazovati profana da ti uci decu jer sam znas koliko detetu treba, gde da bude balkanac da ne zna sta je najbolje za dete....itd itd..
Ala ga narodne pare ugojileUšivanje sjedišta je varanje kako? Moj šef npr je predebeo čovjek. I nema tog sjedišta koji može da ga izdrži duže od 2-3 godine. Nema to obavezno veze sa kilometražom.
Људи купују кола и возе док не истекне регистрација.Pa pitam se jel kod nas kupo-prodaja hobi ili je auto potreba,da se podelimo prvo na one koji menjaju auto na svakih godinu dsna i one koji nikad to ne rade,jer msm kad se ide u kupovinu s tim znanjem ispada da niko ne uzima polovnjake na duze
Не.To kupuju samo lopovi i ubice a oni to ne kupuju već najme
Ipak mislim da se lakse prodaju jeftiniji krsevi za pocetnikeКупиш ауто од 3.000 кубика. Возиш до пред истек регистрације и продаш.
Ауди А6 од 3.000 кубика кошта мање од овог од 2.000.Ipak mislim da se lakse prodaju jeftiniji krsevi za pocetnike
Do 2000 kubika ide preko retkoАуди А6 од 3.000 кубика кошта мање од овог од 2.000.