Kako danas varaju preprodavci polovnjaka?

mario80

Stara legenda
Poruka
80.226
Šiju sedišta, smanjuju kilometražu, sakrivaju broj šasije, lažu, mažu. Uglavnom nema auta iz uvoza ispod pola miliona km.

Kakva su vaša iskustva?

Screenshot_2024-10-30-14-15-02-386_com.infostud.android.pa.jpg

Pa pitam se jel kod nas kupo-prodaja hobi ili je auto potreba,da se podelimo prvo na one koji menjaju auto na svakih godinu dsna i one koji nikad to ne rade,jer msm kad se ide u kupovinu s tim znanjem ispada da niko ne uzima polovnjake na duze
Eto ajd da pitamo to , jel se vise isplati prodavati auto svake godine, i kupiti novi , kod kojeg mozes da nanjusis da li ima velike ili nema kvarove....ili se isplati da puknes silne pare i napravis puckicu od polovnog auta?

Ja pitam jednostavne stvari , jer ja mogu da kupim farmerke u kojima izledam seksi , i ugodne su mi , a kostaju 3900 dinara, dok najjeftinije koje mogu da kupim a da su mi ugodne, kostaju , 1300 dinara, ali se vidi da kostaju 1300 dinara, cak i uz lep hod se vidi ..a uz umoran hod izgledas kao da si pokupio farmerke iz nekog kontejnera...

Eto ajd da pitamo to , jel se vise isplati prodavati auto svake godine, i kupiti novi , kod kojeg mozes da nanjusis da li ima velike ili nema kvarove....ili se isplati da puknes silne pare i napravis puckicu od polovnog auta?
Ma nas ti se narod razume u kola ko u fudbal,pivo i zene
Ja bas danas razmisljam opet o promeni auta ali mi se ne menja,ne lezi mi dizel nikako,a tek sto sam naviko na ovaj i znam sta sam sve menjao,nesto preko 3000 me kostao evo 5a godina i sad da ga poklonim nije steta isplatio se,ako potraje jos koju premija samo me majstori izludjuju

Ma nas ti se narod razume u kola ko u fudbal,pivo i zene
Ja bas danas razmisljam opet o promeni auta ali mi se ne menja,ne lezi mi dizel nikako,a tek sto sam naviko na ovaj i znam sta sam sve menjao,nesto preko 3000 me kostao evo 5a godina i sad da ga poklonim nije steta isplatio se,ako potraje jos koju premija samo me majstori izludjuju
Ne , ne ne, ovde je pitanje ako se razume...posle cemo da razdvajamo oni koji se razumeju i oni koji se ne razumeju...

Pa pitam se jel kod nas kupo-prodaja hobi ili je auto potreba,da se podelimo prvo na one koji menjaju auto na svakih godinu dsna i one koji nikad to ne rade,jer msm kad se ide u kupovinu s tim znanjem ispada da niko ne uzima polovnjake na duze
Људи купују кола и возе док не истекне регистрација.

Back