Kako danas varaju preprodavci polovnjaka?

варања са аутомобилима је увек било
сећам се целе југе и довожења возила из словеније наводно словенци боље одржавали кола од нас јужњака менталитет им такав
ма и тамо кршева било колко хоћеш
друг довезо стојадина из марибора кец налицкан офарбан гуме савине нове пресвлаке нове довежен на точковима ради ко сат цака-цака-цака
до замене уља у мотору (сам свој мајстор) уље једва испустио из мотора скидао картер у картеру муљ цео прст филтр за уље готово не проходан скидао декли вентила једва одмастио вентиле од неке слузаве течности
све то лепо очистио наштеловао вентиле сипао ново уље нов филтери кец и даље ко сат док није пошо на дужи пут неких 600 километара прешо два пута му се палила лампа за уље два пута доливао уз пут и трећи пут кад је дошо кући више од литре укупно
кец пролупао након неколико дана, морала генералка,мењао карике вентиле гумице један клип радилицу
мајстор му после рекао да је највероватније већ био такав али да је нафилован шта значи то значи да је пре продаје у уље додао товатну маст па је то држало дак ниси заменио то уље а и да ниси питање дана је било кад ће мотор да закове
да не причам о томе како се лимарија крпила како се муљало са заштитом возила ма одувек су те преваре биле

Donji deo od kese :lol:

IMG_20241031_100914.jpg

Gornja da,donju štampaju i lepe preprodavci kao odrađen veliki servis pre 5 minuta.
A ti kao " veliki poznavalac" umesto da uradis veliki servis na autu ti verujes prodavcu????
Kontradiktoran si totalno.
Ali sarka iz dzepa koja se debelo ugnezdila ne da da proveris auto u servisu i nije valjda luda da ti dozvoli da uradis veliki servis na autu iako slusas ovakve glupe price kakve ti siris i pritom otvaras temu i pise ono sto pises vec vise od decenije tj lazes narod.
Ja sam ti kacio ko zna koliko puta kola sa italijanskim tablicama koja si mogao da proveris pa si cutao kao neka pi..ka jer sam ti pobijao tvoje lazi.
Ali i dalje nastavljas sa istim bez i jednog dokaza i argumenta niti si rekao ko to prodaje kola sa pola miliona kad sam te pitao jel znas konkretno nekog ko dovozi i prodaje kola sa tim kilometrima tj sa 189k km na oglasu.
Smesan si jer drvis istu pricu bez i jednog dokaza tako da samo se ukopavas iz dana u dan sve vise.
A to sto se nesto usije ili presvuce ne mora uopste da znaci da je auto presao mnogo km jer eto na surakovom Kadjaru se koza na sedistu pocela raspucavati na 50k km i on je reklamirao ali mu nisu uvazili reklamaciju i ako je auto pod garancijom tako da pusti glupe i lazne price koje siris jer nemaju osnova.
Ti kad prodajes auto ne operes ga i ne usisas jel da? Ostavis ga prljavog i molis Boga da ga neko ne kupi? 😂😂😂
Lupetas kao i obicno.

Izes sedista, ali na oglasima svaki auto presao od 180k do 220k. Cak i oni koji su u stanju raspadanja imaju istu kilometrazu. Isao da gledam auto pre dva meseca, uvoz iz CH naravno. Sine na sedistima totalno istrulile, garant je bio u nekoj poplavi, ili je neki ludak sa njim uleteo u more. Generalno dobo ocuvan, sedista, ali pola elektricnih stvar ne radi kako teba, plus cim je krenuo da radi posuda za antifriz krenula da "kljuca", znaci otisao mu dihtung glave. Dalje nisam hteo ni da gledam, mada je prodavac odmah skinuo cenu za 1000 eura.

варања са аутомобилима је увек било
сећам се целе југе и довожења возила из словеније наводно словенци боље одржавали кола од нас јужњака менталитет им такав
ма и тамо кршева било колко хоћеш
друг довезо стојадина из марибора кец налицкан офарбан гуме савине нове пресвлаке нове довежен на точковима ради ко сат цака-цака-цака
до замене уља у мотору (сам свој мајстор) уље једва испустио из мотора скидао картер у картеру муљ цео прст филтр за уље готово не проходан скидао декли вентила једва одмастио вентиле од неке слузаве течности
све то лепо очистио наштеловао вентиле сипао ново уље нов филтери кец и даље ко сат док није пошо на дужи пут неких 600 километара прешо два пута му се палила лампа за уље два пута доливао уз пут и трећи пут кад је дошо кући више од литре укупно
кец пролупао након неколико дана, морала генералка,мењао карике вентиле гумице један клип радилицу
мајстор му после рекао да је највероватније већ био такав али да је нафилован шта значи то значи да је пре продаје у уље додао товатну маст па је то држало дак ниси заменио то уље а и да ниси питање дана је било кад ће мотор да закове
да не причам о томе како се лимарија крпила како се муљало са заштитом возила ма одувек су те преваре биле
Катастрофа.

Добро је да је уопште и радио.

ljudi nema vise kvaliteta vozila nigde sem kod japanaca i koreanaca sto se tice polovnjaka i to samo kod benzinaca

Tast mi radi u EPSu imaju sluzbene nove Skode Fabije

Vec na 4 zakovali motori . Auta stara do 2 godine.

Na mrtvim VW TSI motorima lanci zvekecu vec posle par desetina do maks 100.000 km jer stavljaju maksimalno nekvalitetan lanac.

Bruka i sramota

Pa ako ga servisiras sto je i predvidjeno onda ce da traje jel tako?
Cuo si Tihi za ono da se auto treba servisirati? 😂
To sto neki nisu naucili da rade servis to je njihov problem a te Fabie su pod garancijom i dobice nove motore jel tako?
To sto ih nove nerazradjene voze na autoputu 160 i kukaju kako teose to je posebna stvar jer imam i ja Kuma u EPS-u koji ih vozi ali koliko su se lose pokazale evo ti dokaza gde je on za svoju firmu uzeo upravo takvu Fabiu 1.0 TSI 2021 sa 72k km.
Ako tako crkavaju zasto bi onda on uzeo za svoju privatnu firmu takav auto?
Problem je sto kod tebe sve neki rodjaci i prijatelji imaju neka kola koja nisu koreanci i japanci i crkavaju im non stop. 😂😂😂
Zakljucak? 😆

Back