крсташ
Poznat
- Poruka
- 7.102
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elem da ponovim. Moj šef svako sjedište upropasti za 2 ili 3 godine.Jel tebi jasno da je to milion km i da je tu sedište najmanji problem?
Dovoljno je da ima 1,90i 90 kila i da opterećuje to sjedište.Što ponavljaš jednote isto ja ne znam kada sam vido u evropi debelog čoveka.
A ti kao " veliki poznavalac" umesto da uradis veliki servis na autu ti verujes prodavcu????Gornja da,donju štampaju i lepe preprodavci kao odrađen veliki servis pre 5 minuta.
Kako uopšte znaš da ga je vozilo žensko?Znači taj pežo 207 cc je vozila žena 1,90 i 90 kila i probila sedište?
Još deblji?E da je te kilaže gde bi mu bio kraj ...
Nekih 130,140 a niži od Dodika. Generalno ta auta su manje kvalitetna.Još deblji?
Inače kod auta koji se voze po gradu mnogo brže propadaju sedišta. Više truckanja, ulazaka, izlazaka ...
Ajoj ...Nekih 130,140 a niži od Dodika.
Tako da sjedišta ne mogu dugo da mu opstanu.Ajoj ...
Dva kruzna prekidaca na tabliIma par sitnica da se srede
Pogledajte prilog 1635060
Kabriolet a čmаr pojeo sedište
Pogledajte prilog 1635062
Катастрофа.варања са аутомобилима је увек било
сећам се целе југе и довожења возила из словеније наводно словенци боље одржавали кола од нас јужњака менталитет им такав
ма и тамо кршева било колко хоћеш
друг довезо стојадина из марибора кец налицкан офарбан гуме савине нове пресвлаке нове довежен на точковима ради ко сат цака-цака-цака
до замене уља у мотору (сам свој мајстор) уље једва испустио из мотора скидао картер у картеру муљ цео прст филтр за уље готово не проходан скидао декли вентила једва одмастио вентиле од неке слузаве течности
све то лепо очистио наштеловао вентиле сипао ново уље нов филтери кец и даље ко сат док није пошо на дужи пут неких 600 километара прешо два пута му се палила лампа за уље два пута доливао уз пут и трећи пут кад је дошо кући више од литре укупно
кец пролупао након неколико дана, морала генералка,мењао карике вентиле гумице један клип радилицу
мајстор му после рекао да је највероватније већ био такав али да је нафилован шта значи то значи да је пре продаје у уље додао товатну маст па је то држало дак ниси заменио то уље а и да ниси питање дана је било кад ће мотор да закове
да не причам о томе како се лимарија крпила како се муљало са заштитом возила ма одувек су те преваре биле