Dve budale gledaju kroz prozor
Jedna kaze aj da upalimo tv, drugi kaze ne nije nego ponedeljak, prvi hvala ne ne pusim.
Ili gledaj onog sa jednim okom, ja se okrenem sa jednim okom i kazem kojeg.
Gledaj mrtva ptica, ja pogledam gore, gde gde.
Nasmej se.
Od nasih misli takav zivot kreiramo kakve su nam misli, ili nesto tako ne mogu da mislim ja sam budala sorry.
Ako mislis da globalizacija i dogma sve haraju, iskoristi je za mozak, upoznaj neku juznoafrikanku, i idi ozeni je, ne mora bas juznoafrikanka ali sam cuo da su one ziva kako ono kazu, vatra :-)
Naravno preko neta, ako znas engleski.
Poznam milion ljudi koji su se upoznali putem neta i vencali i sada zive negde pickxxa im matterreina :-D
Ako verujes da neces ispeti verovatno si u pravu, ako verujes da ces uspeti verovatno si u pravu.
Pitanje je u sta verujes!
Kolike su tvoje ambicije da se mozes da poreds sa Suzan Bojl svetcskom pevackom zvezdom, ili nekom drugom samo zato sto je ona zvezda a ti nisi. Pitanje je oce li ti to predstavljati problem da budes bolji od nje, ako nesto hoces to ces i uraditi, ako nesto neces to neces uraditi.
Svet nije sav ruzicas i lep, ne to je veoma gadno mesto, i nije mu bitno koliko si jak i snazan ali udaricete i drzati dole ako to ti dozvolis, ti ja, niko, te nece udariti tako jako kao zivot, ali nije bitno koliko si udaren, bitno je koliko mozes podneti udaraca a da ostanes na nogama... Koliko mozes primiti i da nastavis da se kreces.
Nemoj da te je strah, kukavice to rade, a ti to nisi! Ti si bolji od toga!
Pozdravi majku.
Iz rokijevog istinskog inspirativnig govora obracanju sinu.
Nemoj misliti da ne mozes pogresiri, mozes, ali nemoj pogresiti a da ne napravis jedan korak vise ka uspehu.
Tako sam ja vozio biciklo, sa tri tocka prvo, pa sa dva, pa jednom rukom, bez obadve ruke.
I konacno sada vozim i bez zuba.
To jako boli ali navikavaj se na bol jer to mora da prestane.
Jednostavno to uradi, ne misli na nista, zivot je kratak, niko te se nece secati, ali realno, kroz 500 viduna i tvoja cukununucad ce da umru.
Jednostavno ne misli na nista kada iz cista mira pridjes na ulici jednoj zgodnoj plavusi u prolazu i poljubis je i pozoves na pice, bar ce te osamariti i jednom moras da uspe :-)
Jedbostavno kazi prvoj ribi na koju naletis da je veoma lepa u toj garderobi sto ima, skuknji ili frmericama vrag zna, i pozovi je na pice.
Ti ces biti sreci od mene, jer ja se plasim kada sam budala, ako jednom uspe da cu uspeti i ja, strah od uspeha? I bez pokretanja, strah od jednostavne pomisli da cu usoeti?
Zato verovatno nemam posao devojku, i stan.
Euforija ce biti, ej ljudi, ej ljudi, ja hodam ja hodam. Ma da li je mocuce, ukradose mi auto.
Koliko bi covek morao da bude plemenit zbog necega sto se zove ambicioznost.
Mogao bi da pogledom otkirva i vodu na marsu, a zaista, voda na marsu postoji.
Sto se fice facebooka i ostalog, nemoj da te brine, milion ljudi facebooj svakodnevbo izludjuje, nisi ti unikat, ako se tako ne osecas, bravo za tebe ali svi su unikati sem mene, ja sam cvet, jedan mi je na forumu ovde rekao da sam cvet, moram to postovati.
Svako zivotno doba nosi boljke, ili bojice.
Pogledaj sta drugi ljudi cine pa ajde za njima, ali nemoj da gledas samo sto tvoje oci zele da ti vidis. Potrudi se i da slusas.
Ja tebe ne poznajem brate, ali zamisljam te kao48osmogodisnjaka sa naocaima koga je zena ostavila ili ce tek da ostavi.
Ja nemam posao, devojku, nista.
Ti mozes da pevas, pevas li? Ili da ti ja malo nehebem mamu :-D