Kako da znam da li je moja maca uganula ili polomila nogu??? :(

ikasikas

Početnik
Poruka
27
Moja maca je jos uvek mala, ima dva meseca i kusur, i nemamo pojma kako je pala. Moja sestra je videla da se popela na stolicu (na vrh naslona...) i posle se sakrila u neko cose i mjaukala... Vodili smo je kod veterinara, oni su je buskali iglama za konje i rekli nam da miruje... mada je to malo teze posto je strasno nemiran... Kako da znam da li je samo uganula nogu ili je polomila??? :(

Moja maca je jos uvek mala, ima dva meseca i kusur, i nemamo pojma kako je pala. Moja sestra je videla da se popela na stolicu (na vrh naslona...) i posle se sakrila u neko cose i mjaukala... Vodili smo je kod veterinara, oni su je buskali iglama za konje i rekli nam da miruje... mada je to malo teze posto je strasno nemiran... Kako da znam da li je samo uganula nogu ili je polomila??? :(

pa valjda vam je veterinar reko sta joj...kako ste izasli iz ordinacije a da ne znate sta joj je:dontunderstand:kako zamisljas da ti neko sa foruma kaze nesto sto se utvrdjuje pregledom i eventualno rengenom :confused::roll:

pa valjda vam je veterinar reko sta joj...kako ste izasli iz ordinacije a da ne znate sta joj je:dontunderstand:kako zamisljas da ti neko sa foruma kaze nesto sto se utvrdjuje pregledom i eventualno rengenom :confused::roll:

:amen: Obrati pažnju da li se oslanja na tu nožicu jer prelom i uganuće oboje jako bole. Verovatno je samo iskrenuo, ne brini, umeju oni da se čuvaju kad treba.

Ако на нози има гипс, онда је ногу сигурно поломила...:think:

Aj' ne lupaj! :rtfm:

Sigurno mu nije nista - cim je jos uvek nemiran! Nama je maca isto tako pala kad je imala dva ili tri meseca, sepala je izvesno vreme - kasnije je sve bilo ok ! Nemoj da se brines :) Macka je to ipak - one znaju da ti stave do znanja kada stvarno imaju problem ! Ako se stanje ne popravi - mozda bi mogli da razmislite o drugom veterinaru ??? Nadam se ipak da ce sve biti ok !

Back