Kako da Vi budete te koje ce diktirati u vezi,naravno suptilno! ;)

Izmedju ostalog,zashto ovde niko ne mozhe da odgovori na temu? Ipak se ljubav i seks ne tichu novca i drushtvenog polozhaja te mislim da je najbolje da svoju zavist na takve stvari ispoljavate na nekim drugim temama!

Odgovoreno ti je na temu. O čemu beše? Kako one sa kojima ćeš deliti život treba vući okolo za nos dok im ne otpadne?
Kao što vidiš, niko ne deli tvoj entuzijazam za takav poduhvat.
Možda zato što smo dokoni, frustrirani i zlobni i precenjujemo vrednost svojih noseva, a možda i zato što smo u suštini dobri ljudi željni ljubavi, makar je platili seksom. :)

E *ebe mi se vishe,ovde chovek ne mozhe da dobije odgovor na ono shto zheli! IDIOTE ja sam samo odgovorila na provokacije da sam sponzorusha a uopshte nisam morala. Niti vas zekim i boli me uvo shta vi mislite o meni ionako me ni ne poznajete! Idi radi neshto korisno,ochigledno je da zavidish na takvim stvarima chim obracash toliko pazhnje na njih,a ako budesh radio neshto korisno mozhda cemo jednog dana i moci da se rangiramo! Ovo je doba kapitalizma a ono u kom ti zhivish me ne zanima. Shvati da ja ne bih ni napisala te stvari da sam dobila normalan odgovor na svoje pitanje! Sada palim sa ovog uvrnutog foruma,a vi intelektualci,filozofi i moralne dushe uzhivajte u svojim jadnim zhivotima i zhelim vam josh mnogo provociranja i gubljenja vremena.

Pa je l' postoji jedna od vas koja se jednom nije opekla o lazhi nekog gospodina?? Verujem da nema i da je to prva lekcija koju moramo da usvojimo kako bismo kasnije mogle da uspemo. I to ne treba da bude jedno neprezhaljeno i ochajno kukanje vec jedno jako vredno iskustvo! Stoga hajde,neka svaka od vas otkrije po neki "recept" kako se mushkarac "vuche za nos"! Kako bismo zaobishli boljke,srochite nam vi svoje iskustvo!
P.S.I mushkarci su dobrodoshli ako zhele da nam povere tajne ovoga tipa...;)

Да ли ти заиста желиш да вучеш мушкарца за нос?
А ако желиш, да ли желиш да он буде слабић или да једноставно воли да се игра тако?

И ако би неко могао да ми опише задовољство након успешног повлачења за нос.
Моћ? Тријумф? Види како је туп? Види како је јадан? Аух што сам добра риба.
:dontunderstand:
Или се на тај начин проверава мушкарац?
Да се одмах види ком типу припада? :neutral:

Samo papke mozes vuci za nos i samo papci lazu i muljaju zene da bi ih istorbali.:D

Iako se sa autorom ovog posta u vecini slucajeva ne slazem........ovde se moram potpuno sloziti......:cool:

Udari se kitom u celo pa ces se u svemu sa mnom slagati.

Kad god zelim biti pametan taj dan, ujutro cim otvorim oci udarim se kitom u celo i vec najkasnije za dva sata ima puno ideja i imam jako puno pametnih misli.

Kita sije pamet.:)

Udari se kitom u celo pa ces se u svemu sa mnom slagati.

Kad god zelim biti pametan taj dan, ujutro cim otvorim oci udarim se kitom u celo i vec najkasnije za dva sata ima puno ideja i imam jako puno pametnih misli.

Kita sije pamet.:)

Kad na momenat pomislim ma ne,nije on ovde shvacen........ti me demantiras.....dalje ostajem bez komentara.......:(

Pa je l' postoji jedna od vas koja se jednom nije opekla o lazhi nekog gospodina?? Verujem da nema i da je to prva lekcija koju moramo da usvojimo kako bismo kasnije mogle da uspemo. I to ne treba da bude jedno neprezhaljeno i ochajno kukanje vec jedno jako vredno iskustvo! Stoga hajde,neka svaka od vas otkrije po neki "recept" kako se mushkarac "vuche za nos"! Kako bismo zaobishli boljke,srochite nam vi svoje iskustvo!

Niko me nije lagao, samo su neki bili nespretni. Ne postoji recept, ali uvek
sa rezervom i malo pomalo dozvoliti ulazak u svoj život. Da se razlikujemo,
činjenica je. Zato ih treba bolje upoznati, a ne doslovce primenjivati pouke
nekog desetog koji ima "slično" iskustvo. Dobra komunikacija i razumevanje
je lek za sve. Sigurno da ne treba dozvoliti da se neko sprda s tobom i da
mu budeš krpa ili otirač o koji će da briše svoje životne frustracije. A to ne
znači da treba primenjivati tamo neke taktike ako si u nekom polju
nezadovoljna sa dotičnim, već upoznati ga i ako misliš da je zaslužio,
da je tvoj, boriti se, što naravno podrazumeva i neke ženske recepte,
ali pazi se da ne pogrešiš možda na njega nisu primenjivi, zato i
mislim da je bolje upoznati ga dobro, pa onda videti šta i kako
dalje, nema univerzalnog načina, svako svet za sebe.

E *ebe mi se vishe,ovde chovek ne mozhe da dobije odgovor na ono shto zheli! IDIOTE ja sam samo odgovorila na provokacije da sam sponzorusha a uopshte nisam morala. Niti vas zekim i boli me uvo shta vi mislite o meni ionako me ni ne poznajete! Idi radi neshto korisno,ochigledno je da zavidish na takvim stvarima chim obracash toliko pazhnje na njih,a ako budesh radio neshto korisno mozhda cemo jednog dana i moci da se rangiramo! Ovo je doba kapitalizma a ono u kom ti zhivish me ne zanima. Shvati da ja ne bih ni napisala te stvari da sam dobila normalan odgovor na svoje pitanje! Sada palim sa ovog uvrnutog foruma,a vi intelektualci,filozofi i moralne dushe uzhivajte u svojim jadnim zhivotima i zhelim vam josh mnogo provociranja i gubljenja vremena.

Uvrnuti forum :lol:

Zasto ja to shvatam ko kompliment? :lol:

dakle, unbilivbl :roll:
tvoja postavka, pod jedan, nema veze sa naslovom teme
sto se naslova tice, ako hoces da budes glavna, prosto nadji muskarca slabijeg od sebe, druga varijanta ne postoji, jer ako je iole normalan, nece ti dozvoliti da manipulises njime
a, i ne kapiram sta ce ti muskarac kojim bi da manipulises?:dontunderstand:
sto se drugog problema tice, o tome kako s eneko "opekao", to moze da znaci milion stvari, pocev od onoga "naivno sam otisla kod njega u stan, a on me je silovao", do onoga "zaljubila sam se u njega, a ispostavilo se da ne zeli vezu"..u svim tim sluicajevim se prosto uzdas u svoju zdravu pamet i logiku, u malo srece da neces natrcati bas na nekog sajka, u otvoren razgovor sa doticnim (do granice do koje je to moguce)...ebi.ga, ne postoji drugi savet..ako probas da glumis, ako igras igrice, ako hoces nekome da zavuces, i da manipulises, bojim se da se nece nista bolje desiti nego da ti se istim vrati...drugim recima, kako igras, tako ocekuj da igra i on..

Да ли ти заиста желиш да вучеш мушкарца за нос?
А ако желиш, да ли желиш да он буде слабић или да једноставно воли да се игра тако?

И ако би неко могао да ми опише задовољство након успешног повлачења за нос.
Моћ? Тријумф? Види како је туп? Види како је јадан? Аух што сам добра риба.
:dontunderstand:
Или се на тај начин проверава мушкарац?
Да се одмах види ком типу припада? :neutral:

Mislim da to izdr.avanje ima veze sa:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11420571&postcount=528

Makar na neki nacin...

pricamo o lazima ili o tome ko dominira u vezi?:think:
naravno da su me lagali ali to je deo citave zbrke zvane ljubav:)
pre bih rekla da sam znala vise da se opecem o sopstvene lazi, a bilo ih je, mada bezveznih i decjih ali su mi se olupale o glavu hihihi:D
a ko dominira u vezi? ili budem ja ili budemo dva ovna na brvnu. za trece jos ne znam.

Back