Kako da upropastite svog muškarca?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.422
Ne svidja vam se više..? ali je i dalje vaš.. teška situacija z:mrgreen:
Postavlja se (opravdano.. :zloca:) pitanje kako da ga ukanalite.. a?

Kako bi ga se riješile, mic po mic, pa da vas sam ostavi/napusti.. kako god? Mslm, ono na finjaka a da ne bude baš noga u doope :lol:
Kako..
..da mu već jednom kažete ono čuveno (mslm u nekim zategnutim momentima..:roll:) "nisi mi ni prvi ni poslednji" :eek:
ili, konstantno mu pridikujte kako su svi njegovi priajtelji uspješniji od njega,
koliko malo zaradjuje, da ne možete ni čestite gaćice priuštiti.. :mrgreen:

Kako bi se vi riješile (svog) muškarca..? Na kraće ili na duže staze, svejedno.. šta bi mu vi radile kad bi, mslm ako bi vam dosadio tj htjele bi nešto drugo.. hoću reć.. kako, ako već morate ili hoćete? :whistling:

Kako bi ga se riješile, mic po mic, pa da vas sam ostavi/napusti.. kako god? Mslm, ono na finjaka a da ne bude baš noga u doope :lol:
Kako..
..da mu već jednom kažete ono čuveno (mslm u nekim zategnutim momentima..:roll:) "nisi mi ni prvi ni poslednji" :eek:
ili, konstantno mu pridikujte kako su svi njegovi priajtelji uspješniji od njega,

Kako bi se vi riješile (svog) muškarca..? Na kraće ili na duže staze, svejedno.. šta bi mu vi radile kad bi, mslm ako bi vam dosadio tj htjele bi nešto drugo.. hoću reć.. kako, ako već morate ili hoćete? :whistling:
popricaj sa njim kulturno

Kako..

ovo na pdf tinejdzeri valjda treba
modulacijo reaguj 😆

Nisam neka *****, a'l ga mogu tako nap.čiti, ako dođe do toga!
Sad koga je to stvarno upropastilo, stvarno ne znam.Mda,...muškarci su skloni destruktivnom ponašanju ,jer zaboga nisu "napravljeni"da žive normalno bez žena!
Imam ortaka koji se posle svakog razvoda, odavao alkoholu i razvratu,dok sebi ne pronađe novu ženu.Onda opet ide u "normalu".
Bolje ne'k se paze sponzoruša i onih žena koje ništa ne rade,...takve ih stvarno mogu upropastiti! K'o šta traži, to i dobije.Da li kao žena ( po debilanoj kvazi definiciji "slabiji" i nežniji pol) mogu biti sažaljiva prema muškom rodu,...pa NE!Nisam baš tolika budala. 😁

Poslednja izmena:
Da.. inače se to u praksi ovako dešava;
Kad mu je do seksa, teško pristanete uz obavezan komentar.. "ajde dobro.. što si dosadan"
Njegova mama je vaš najgori nepriajtelj.. a ako je neraspoložen, složite osmjeh od uva do uva..:zelenko3:
Kad god vam padne napamet, izgovarajte - "šta li sam ja to Bogu zgriješila" :hahaha:

Da.. inače se to u praksi ovako dešava;
Kad mu je do seksa, teško pristanete uz obavezan komentar.. "ajde dobro.. što si dosadan"
Njegova mama je vaš najgori nepriajtelj.. a ako je neraspoložen, složite osmjeh od uva do uva..:zelenko3:
Kad god vam padne napamet, izgovarajte - "šta li sam ja to Bogu zgriješila" :hahaha:
Iskreno,...bolji su mi ovi bez mama, a'l sad...niko nije ras'o na đubrištu! 😁
Žene iritira pataloška ili preterana vezanost muškarca za majku.Valjda je normalno, ako želi uspešan brak, ubuduće dogovore pravi sa ženom, ne sa majkom.Pod uslovom da su oboje zreli, inače je sve "đžabe-babe"!

Ništa lakše. Ovako,za početak u kupovinu.
Spisak je sledeći: slanina,kajmak,beli luk,crni luk,čokolada,tona čokolade,ma trpaj sve slatkiše,što više grickalica,duboke gaće,široka odeća(trebaće,kad pojedeš sve sa spiska).
Skini aplikaciju za dostavu hrane i naručuj sve što ti padne pod prste,ali isključivo kad je dotični kojeg treba eliminisati - kod kuće,naravno kako bi on to sve platio.
Kontam da prosečna ženska osoba može da se ugoji za mesec dana(neko i manje).
Kad se ugojiš sam će otići. Pomaže i ako svakodnevno imaš napade plača i histerije,a sve dok krljaš ono što si naručila govoriš mu kako ga voliš,kako ne možeš da živiš bez nkega,kako si srećna što ćete zaaaauvek biti zajedno samo ti i on. I obavezno oblači njegove stvari dok jedeš,pomaže i ako ih propisno izmastiš(pogotovo one za posebnu priliku).
Eto:hvala:

Ništa lakše. Ovako,za početak u kupovinu.
Spisak je sledeći: slanina,kajmak,beli luk,crni luk,čokolada,tona čokolade,ma trpaj sve slatkiše,što više grickalica,duboke gaće,široka odeća(trebaće,kad pojedeš sve sa spiska).
Skini aplikaciju za dostavu hrane i naručuj sve što ti padne pod prste,ali isključivo kad je dotični kojeg treba eliminisati - kod kuće,naravno kako bi on to sve platio.
Kontam da prosečna ženska osoba može da se ugoji za mesec dana(neko i manje).
Kad se ugojiš sam će otići. Pomaže i ako svakodnevno imaš napade plača i histerije,a sve dok krljaš ono što si naručila govoriš mu kako ga voliš,kako ne možeš da živiš bez nkega,kako si srećna što ćete zaaaauvek biti zajedno samo ti i on. I obavezno oblači njegove stvari dok jedeš,pomaže i ako ih propisno izmastiš(pogotovo one za posebnu priliku).
Eto:hvala:
pa treba da upropasti njega, a ne sebe
nisi skonto temu

pa treba da upropasti njega, a ne sebe
nisi skonto temu
Ah,ah,kao i u novinama,naslov nije skroz u skladu sa tekstom. Ja sam pročitaLA (znači ženski rod) celo pitanje gde između ostalog piše :
"Kako bi ga se riješile, mic po mic, pa da vas sam ostavi/napusti.. kako god? Mslm, ono na finjaka a da ne bude baš noga u doope :lol:"
A neće se ona upropastiti,mesec dana vežbice,salata i kao stara.
Sitnice,sitnice:zper:

Ah,ah,kao i u novinama,naslov nije skroz u skladu sa tekstom. Ja sam pročitaLA (znači ženski rod) celo pitanje gde između ostalog piše :
"Kako bi ga se riješile, mic po mic, pa da vas sam ostavi/napusti.. kako god? Mslm, ono na finjaka a da ne bude baš noga u doope :lol:"
A neće se ona upropastiti,mesec dana vežbice,salata i kao stara.
Sitnice,sitnice:zper:
ma bas si procitala
ko sto sam ja procitao
😄

Back