Како да уновчим чек из америке од 300 долара?

otiđi u bilo koju banku, objasniće ti da predaš ček i čekaš par nedelja (2-3) da ga oni naplate, jedino poštanska štedionica je davala pare odmah, ali je bilo potrebno orvoriti tekući račun kod njih u slučaju da imaju problem sa naplatom da te mogu kontaktirat, to je iskustvo sa google čekovima, verovatno svi provereni odmah budu isplaćeni, a ako je firma nepoznata niko neće dati pare nego mora ići na ležanje par nedelja.
Sve ove privatne banke iskoriste da okreću tvoje pare dok ga ne unovče, a i provizija je kod PŠ bila najmanja.

Samo mi molim te javi posle, kako od tih 300 da stignemo do miliona :D Evo dacu ti ja jos 300.

EDIT: Ustvari sta 300, ma dacu ti jos 3000 :D

Poslednja izmena:
otiđi u bilo koju banku, objasniće ti da predaš ček i čekaš par nedelja (2-3) da ga oni naplate, jedino poštanska štedionica je davala pare odmah, ali je bilo potrebno orvoriti tekući račun kod njih u slučaju da imaju problem sa naplatom da te mogu kontaktirat, to je iskustvo sa google čekovima, verovatno svi provereni odmah budu isplaćeni, a ako je firma nepoznata niko neće dati pare nego mora ići na ležanje par nedelja.
Sve ove privatne banke iskoriste da okreću tvoje pare dok ga ne unovče, a i provizija je kod PŠ bila najmanja.

Колика би била провизија на 300$?

Ustanes, poceses ja.ja(mozda moze i bez cesanja), umijes se,operes zube, obuces(nemoj bermude, jos nije prosla zima), OBAVEZNO poneses cek sa sobom(moze u kosulju spreda, da malo viri iz kosulje, da ljudi vide da imas strani cek), izadjes na ulicu, odes do prve banke, na vratima uljudno i sa osmehom obezbedjenju kazes "dobar dan", pridjes salteru za informacije, IZVADIS cek iz kosulje, ali polako, gustiras..............I onda pitas sluzbenika kako da ga unovcis.

Back