A
Aleksej_BASO
Gost
Ee da....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam ja ukapirala doticni je tu negde samo pod trecim nikom...Prva dva su provaliliGZ:Samo da napisem za one koji nisu upoznati..
Tema je bila na Multimediji, gdje joj naravno nije mjesto.. No za hatjev clanova foruma tema je premjestena ovde i otkljucana..
S toga izvolite, samo steta sto se ne javlja doticni bilo bi jos zanimljivije..
Irena:))):Koliko sam ja ukapirala doticni je tu negde samo pod trecim nikom...Prva dva su provalili![]()
Nije losa ideja, mada, mozda nema stalnu ip adresu...mislim mozda na net ide preko centrale..Ja pre nego sto sam dobila kablovsku, isla sam preko dial up, i ip mi je uvek bio drugaciji svaki put kad se ukljucim, znam bila sam moderator jednog forumaĆale:...hm...interesantna ideja...sad cu malo da proceprkam po IP adresama...![]()
Ovi što idu preko centrale i kabla, još su mi i jasni, ali kako ovi što idu bez žice? Lete?!Irena:))):Nije losa ideja, mada, mozda nema stalnu ip adresu...mislim mozda na net ide preko centrale..Ja pre nego sto sam dobila kablovsku, isla sam preko dial up, i ip mi je uvek bio drugaciji svaki put kad se ukljucim, znam bila sam moderator jednog foruma![]()
Aha, ptice umiru pevajucibojan p:Ovi što idu preko centrale i kabla, još su mi i jasni, ali kako ovi što idu bez žice? Lete?!![]()
Irena:))):Nije losa ideja, mada, mozda nema stalnu ip adresu...mislim mozda na net ide preko centrale..Ja pre nego sto sam dobila kablovsku, isla sam preko dial up, i ip mi je uvek bio drugaciji svaki put kad se ukljucim, znam bila sam moderator jednog foruma![]()
Pa onda verovatno moze...ne razumem se dovoljno u te stvariAleksej_BASO:Ja sam cuo od coveka iz VRHAKrstarice da se SVAKOM moze uci u trag preko IP.
Lako je ući u trag, teško je stići.Aleksej_BASO:Ja sam cuo od coveka iz VRHAKrstarice da se SVAKOM moze uci u trag preko IP.
Irena:))):Pa onda verovatno moze...ne razumem se dovoljno u te stvari
psares:e sta ti bude kada napises to "prey the lord", jer te banuje ili sta....??
P.S nisam citao ove ostale postove (mrzime) pa tako da neznam....