Како да угасим тему на форуму?

I jesi li probao da pišeš moderatorima? Da bi ti bar neki odgovorio, moraš svakome da pošalješ po PP. I to dva-tri, ako je potrebno i više puta. Ne odgovaraju baš na svaki. Ako se nešto i budu bunili, ignoriši. Njihov posao i jeste da dobijaju takve PP. A ako budu pominjali tamo neki spam, samo im kazi da si samo hteo da resis svoj problem.

P.S. jest' da si grobar, ali uvek treba pomoći čoveku u nevolji. 8) Greenpeace forever. :mrgreen:
 
JFront:
ЈЕБО ВАМА ГРОБАР СВИМА МАЈКУ У УСТА ОНУ МОРОНСКУ!!!!ГЛУПИ ЦИГАНИ!!!ЧЕТКАЈТЕ СЕ ПО УШИМА И СКИДАЈТЕ НАСЛАГЕ ОД ГОВАНА!!!!ЈЕБО ВАМ СВИМА МАТЕР ВАС ГРОБАР.........И КРАШЋУ СВИМА АВАТАР!!!!СМРДЊИВА ГОВНА!!!
Volim prtizna crne bele boje volim partizan kao ochi svoje
 
Ne znam da li je negdje bila tema o tome Partizan ili Crvena Zvezda, ali ste ovde svi pretjerali..

Em ste izblamirali covjeka do koske, (doduse sam je trazio) em ste temu preveli na ono sto napisah na pocetku... Sad bilo bi dobro da predlozite na kom mjestu da se koljemo oko Partizana i Crvene Zveze, voljan sam da se svadjam i raspravljam na ovu temu, a da niko ne dobije ban ili da bude nesto zakljucano..

Inace sam zakleti Zvezdas..

Poz.
 
Da Nisam Jedini Zakljucio Sam Odavno!!! Zato Sto Ko God Zivi U Srbiji Je Debil ( Jer Bilo Ko Pametan Bi Otisao Odavde)!!! A Za Ovog Lika Nemogu Da Napisem Da Je Veci Debil Od Mene Jer Kad Bih Ga Svrstao U Debile Mislim Da BIh Duboko Uvredio Samu Klasu Debila!!! Ovaj Lik Je U Nekoj Nesvrstanoj Kategoriji ( Ili Mozda Jos Gore) !!! :twisted: :-P :twisted: :-P :twisted: :-P :twisted: :-P :twisted: :-P :twisted: :-P :arrow: :arrow: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :arrow: :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
 
Dakleeee... Probudiš se ujutru... proveriš šta ima novo... naletiš na ovo... ISKRIVIŠ SE OD SMEHA ! ! !... iiii, kako onda da ti dan bude loš? ...ma šta dan?!?... dugo će OVO da me uveseljava... i SVIMA ću da pričam!!! Al' nije čovek kriv!!! Kad neko ukapira da mu je Tuđman bio šef omiljenog kluba, normalno je da će da prolupa!! To ne opra ni Dunav ni Sava... jedino da promene ime i počnu ponovo od nule!!!

ps ovosam pisao jutros, ali pošto SBB nije radio, šaljem sad... morao sam da podelim osećaj...
 
The Game:
Da Nisam Jedini Zakljucio Sam Odavno!!! Zato Sto Ko God Zivi U Srbiji Je Debil ( Jer Bilo Ko Pametan Bi Otisao Odavde)!!! A Za Ovog Lika Nemogu Da Napisem Da Je Veci Debil Od Mene

ovo je offtopic, ali ti si, batice, jos veci kreten od njega
prvo zbog izjave "Ko God Zivi U Srbiji Je Debil" (i ti kazes da si tu), a onda sto pises ko budala, svaku rec velikim slovom....
ako ti se ne svidja idi na Maltu pa radi....
oces da ti kazem kako?
evo ovako...
uplatis turisticki aranzman i ostanes tamo koju godinu...radis na gradjevini i boli te uvo....naravno krijes se od policije sve vreme....ovo radi, provereno je...
 
Mislim... stvarno ne mogu da verujem. :shock: :shock: :shock:
Kakve sad ima veze Partizan sa ovim i ovom temom. Kolika je veličina vašeg kompleksa delije, cigani ili kako se već više zovete? :confused: To je nešto nemerljivo. Na podforumu Fudbal nema teme o Partizanu gde niste pomenuli Zvezdu, a nema ni teme o Zvezdi gde niste pomenuli Partizan u negativnom kontekstu. A sad ste preselili pljuvanje po Partizanu i na Multimediju. Predlažem vam da krenete frontalno i da na svakom podforumu stavite po jednu temu, koja i ne mora da nosi u nazivu Parizan, u kojima ćete da pljujete po Partizanu i da razmenjujete vaše "pljuvačke sposobnosti". Vi ste svi pametni i kipi vam pamet na sve strane? Ajde krenite, šta čekate? Vama se izgleda pamet meri po tome ko za koga navija. :confused:
I predložiću vam parolu. Neka glasi: "ZBOGOM PAMETI!"
 

Back
Top