gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Kako da ugasim profil na Krstarici, nije mi više potreban, da li neko može da mi kaže kako se briše?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kada se ne budes prijavljivao duze vreme na forum izbrisace ti profil,jer si to zahtevao.Ako neces da se javljas,jednostavno izbrisi Frstaricu iz bookmarks-a i nemoj se prijavljivati vise.Kako da ugasim profil na Krstarici, nije mi više potreban, da li neko može da mi kaže kako se briše?
Ne možeš sam da ugasiš-obrišeš. Moraš da se obratiš nekom od administratora sa molbom-zahtevom.Kako da ugasim profil na Krstarici, nije mi više potreban, da li neko može da mi kaže kako se briše?
Ako funkcija ne postoji, ocigledno da nije namera.Kako da ugasim profil na Krstarici, nije mi više potreban, da li neko može da mi kaže kako se briše?
Imao je neka ocekivanja ,video da gubi vreme i to je to.A ne moze. Mi smo sekta.
Dala baba dinar da udje u kolo a dva da izadje.
Postoj funkcija da bude banovan ,profil se ne brise .Ako funkcija ne postoji, ocigledno da nije namera.
Ovako....tp ti je ne moguce, prosto nece da ri ugase profil kakk bi imali clana viseKako da ugasim profil na Krstarici, nije mi više potreban, da li neko može da mi kaže kako se briše?
Administraciji sam se i ja obratila, ali kaze procedura, nece nalog da mi ugaseObratis se Administraciji![]()
Onda neka zgresi ,izpsuje celu moderaturu,administraturu i ine …i Hasta la vista nalog …mada u realnosti zene sa foruma su omanule ,zato je razocaran .Ovako....tp ti je ne moguce, prosto nece da ri ugase profil kakk bi imali clana vise
A lazu kad kazu da treba da se ceka
A ovamo kad bi neko nesto zgresio, da znas kako bi to brzo uradili
Administraciji sam se i ja obratila, ali kaze procedura, nece nalog da mi ugase