Kako da ubijete svog muža i ostali korisni saveti za domaćice

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:eek: :eek: :eek: :hahaha: :hahaha:

Потсетила си ме на једну Немицу која се удавала за милионере, проводила у браку са њима годину-две, а онда би они на волшебан начин умирали.:P

Наравно, доказа да је убијала мужеве није било. али нашао се један проницљиви чика полицајац који је опако сумњао на то да се она, у најмању руку, бави неким враџбинама.:D

Онда ју је једном, пресрео, насамо разуме се и онако људски, човечно, молећиво је приупитао да му ода тајну- како? Он ЗНА! Али не зна како?

Онда му је она рекла, с обзиром да није било сведока, да је само проматрала шта њени мужеви, због својих болести не смеју да једу.

А знате оно правило- све што је забрањено, то је најслађе.

Уствари, она им је као добра супруга само излазила у сусрет жељама по питању хране.:lol:

И тако их је, полако сређивала, једног по једног...а ко не би доброј домаћици оставио своје милионе?? :mrgreen:

To! Taman sam htela da napišem da im samo treba ispunjavati želje, kad mislim hajde da prvo pročitam šta je pre napisano... Kad ono, već ima!:lol:

Ovo je naslov knjige...:sad2:

(Promenila sam link.. sad radi...)

http://www.laguna.rs/odlomak.php?id=1030

a ovo je odlomak...:sad2:

A sve je počelo ovako:
''Kada sam izgubila orgazam, imala sam četrdeset dve godine i dvoje dece.
Možda se pitate kako je moguće da neko izgubi orgazam.''

Jel čitao neko ovu knjigu? Aj malo da je ''ogovaramo''

E ja sad baš nisam sigurna da li je ovo za podforum žene ili dom ili za kantu za đubre.
Moderatorima dajem slobodu da procene. Samo znam da za književnost nije...:mrgreen: :lol:
odavno knjizevnost ne stanuje u knjizarama.... nista novo na tom polju :neutral:
doticnu knjigu nisam citala, malo mi je muka kada neko povede tu pricu o citanju.... neki ljudi to smatraju pravom literaturom i nemaju problema da citanje iste racunaju kao rad na sebi... i hvale se time... :neutral:

Back