gost 186753
Zainteresovan član
- Poruka
- 393
E ovako... pronalazim se sa mnogima iz ove teme...
Uzasno volim zivotinje, a posebno pse, a posebno posebno labradore...
Moj problem je sto zivim u stanu ali na periferiji grada tako da duge setnje nece biti problem... Mnoge sajtove o rasi sam pogledala i odgovaraju mi skoro u potpunosti...
Problem mi nisu ni cetkanje ni ciscenje i usisavanje za njima, ni vreme...
Ali roditelji ne daju... I na kraju pristanu oni ali za dve godine![]()
ako budem htela (JA ZNAM DA CU HTETI
) ludilo...
Ja ću da ti kažem da iz ličnog iskustva nije problem držati psa u stanu.
Sad, labradorima, kao rasi, je potrebno dosta fizičke aktivnosti. U to spada bacanje loptice, vožnja biciklom, trčanje sa drugim psima... Ako si jedinac(jedinica) i ideš u školu, moraš da razmisliš, ko će brinuti o psu dok si ti u školi... Kako roditelje ubediti, to samo ti možeš da znaš, tj. , ti znaš kakve su ličnosti i to ćeš sama morati da rešiš. U mom slučaju, brat i ja smo kao svaka deca od 1 godine želeli psa i to nije bilo ništa ozbiljno i sad kad smo malo odrasli krenuli smo ozbiljno o tome da razmišljamo i planirali smo 3 meseca sve. Gledali oglase, raspitivali se o ceni potrepština i onda smo jednog dana seli da pričamo sa roditeljima, oni su naravno rekli ne, ja sam otišao u svoju sobu, on u svoju krenuli da se deremo... Onda su oni shvatili da se ne zezamo i seli smo ozbiljno da razgovaramo i dogovorilio smo uslove(mi sve plaćamo, brišemo za njom,izvodimo je napolje). Naravno, posle 2 meseca Nera je njima potpuno ušla pod kožu i oni je sad skoro svaki dan izvode, pomažu nam oko hrane(više mi njima nego oni nama