kako da ti kažem..

najbolji trenutak za reći "volim te"

• bilo kad u toku sexa

• samo nakon 3 orgazma

• za večerom ili nekim drugim obrokom

• za vreme rođendana, dočeka NG, krsne slave i sličnog prigodnog događaja

• šta ga *****, svejedno je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
.. volim te,
kako da ti kažem želim te,
kako da ti kažem hej ljubavi moja..

pitanje:
kako znate da ste spremni nekome da kažete "volim te"?

podpitanje:
koji je po vašem mišljenju najbolji trenutak da se to izgovori po prvi put? odgovori su ponuđeni u anketici.. :heart:

.. volim te,

toliko dugo leopsoj polovini nisam izgovorio da sam i zaboravio kako se izgovara..:mrgreen:

pitanje:

podpitanje:
koji je po vašem mišljenju najbolji trenutak da se to izgovori po prvi put? odgovori su ponuđeni u anketici.. :heart:
da je dobar sex..
ko jos izgovara tu rec..:mrgreen:

.. volim te,

pitanje:

podpitanje:

Kad si siguran u to sto govoris,i kada osecas da je i tvoj partner dosao do tog stadijuma,il je bar blizu...

- - - - - - - - - -

kada on kaze meni....

:lol:

- - - - - - - - - -

E i ja sam u dilemi,zacopao sam se u dugogodisnju prijateljicu......ne znam kako da joj kazem.mislim u kojem trenutku i da li da joj kazem uopste...da je volim.

Najbolje je da joj to ne kazes dok se sakrivas u plakaru a ona je iznenada dosla kuci:lol:

Kad si siguran u to sto govoris,i kada osecas da je i tvoj partner dosao do tog stadijuma,il je bar blizu...

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

Najbolje je da joj to ne kazes dok se sakrivas u plakaru a ona je iznenada dosla kuci:lol:

A kako ga osecas?
zar nije jednostavnije da uzvratis,ionako svaki put u toku ili na kraju seksanja ti kaze da voli?:lol:

Banalizujete malo ozbiljniju temu..AL ako bas oces,msm da sa takvim recima ne treba razbacivati,a i ako neko kaze volim te treba da definise dal misli onako usput il ozbiljno,jer od toga zavise mnoge traume i dalji razvoj dogadjaja:lol:

To i razlog da bi eskivirali ono..
Ti mene ne volis,
a zasto tako mislis?
Pa nikada mi ne kazes!!
ohh duso,to se vidi delima i paznjom koju ti pruzam,reci to i nije bitno toliko..:rotf:al ajd ..Volim te,jel bolje??
obicno..bude ovako,i onda cemu je svrha..:mrgreen:

Back