Kako da se uozbiljim!?

Poruka
4.644
Imam 38 godina, a primecujem da se ponasam kao da imam 22! Izmotavam se u drustvu, glupiram, zbijam neke sale sa zenama na ulici kao da sam klinac. Jednom recju, cini mi se da postajem sve mladji! Skoro sam isao sa nekim klincima iz OBRAZA i pisao grafite po zidu kasarne. Pocinjem da zabrinjavam samog sebe!

Imam 38 godina, a primecujem da se ponasam kao da imam 22! Izmotavam se u drustvu, glupiram, zbijam neke sale sa zenama na ulici kao da sam klinac. Jednom recju, cini mi se da postajem sve mladji! Skoro sam isao sa nekim klincima iz OBRAZA i pisao grafite po zidu kasarne. Pocinjem da zabrinjavam samog sebe!

Lako brate Dule, dezertiraj i predji kod nas, u partizane. Da vidis sta je disciplina, komesari, vaspitni rad... mozda postanes i clan partije ako se pokazes... :lol:

Dobro ti kazu ljudi, sto pre da se zenis i bices kao nov. ;) :)

Nema sta da te brine , umrijece i oni smrtno ozbiljni i oni sto se zajebavaju .
Ja sam poslije tridesetak godina pauze ponovo poceo voziti mootocikle .
Komsije se samo krste .Trebali bi mi biti zahvalni , bez mene bi pomrli
od dosade !

a koj ce ti ***** ozbiljnost u zivotu zbog okoline pf

Ne vidim nista lose u malo neozbiljnosti, kada mu je prilika, opusteno zezanje, mozda malo prolupavanja. Sad sta znam, valjda u nekim godinama, kada su tu zena i deca malo se covek uozbilji, tj. kako ko. Ta ozbiljnost koliko je dobra, toliko je smorna osobina.

Sto mislis da ce zensko da me nacini "smrtno ozbiljnim"? A i kako da se ozenim kad nemam "polozeno" za to ;)

nece samo po sebi nego kako vreme bude odmicalo u braku i kad dodju deca neozbiljnost ce ti biti deseta rupa na svirali
pod uslovom da izdrzis sve to i ne vratis se momackom zivotu
danas pitas kako da se zenis,pa preko interneta imas sta hoces

Evo da te pitam nesto. Sta mislis da li bi neko neozbiljan uopste poceo da razmislja o tome, kao sto ti radis sada?

zbog samog sebe,mozda
kad neke stvari prozivi i pokaze ozbiljnost moze nastaviti u tom pravcu, a ako mu se ne do bog desi neko sranje onda skapira da je zivot kratak da bi bio ozbiljan,ako je posao u pitanju osnivanje porodice ok neki vid odgovornosti ako ima prema nekome..sto se njega licno tice zabole ga..da recimo ima kesh da vidis kako se kupuje ozbiljnost pa i da sve radi nezrelo

kad neke stvari prozivi i pokaze ozbiljnost moze nastaviti u tom pravcu, a ako mu se ne do bog desi neko sranje onda skapira da je zivot kratak da bi bio ozbiljan,ako je posao u pitanju osnivanje porodice ok neki vid odgovornosti ako ima prema nekome..sto se njega licno tice zabole ga..da recimo ima kesh da vidis kako se kupuje ozbiljnost pa i da sve radi nezrelo

pa sto bi pisao grafite sa klincima ili dobacivao na ulici
sta time postize za sebe korisno
moje je misljenje da sve sto radi prvo treba da radi zbog sebe a ne da kaze boli me uvo sam sam nemam odgovornost ni prema kome

pa znam neke matorce koji se raduju da bacaju petarde..meni to smor..a opet neka ustogljenost smara..bilo kakva komunikacija s ljudima obicno bolje prodje salom nego zbiljom..bar mene vise gotive kad se zajebavam..i moja ozbiljnost nema veze s ljudima iz okoline s onim cime se bavim..i drago mi je sto je tako i voleo bih decacki duh sto duze zadrzati

Ne vidim nista lose u malo neozbiljnosti, kada mu je prilika, opusteno zezanje, mozda malo prolupavanja. Sad sta znam, valjda u nekim godinama, kada su tu zena i deca malo se covek uozbilji, tj. kako ko. Ta ozbiljnost koliko je dobra, toliko je smorna osobina.

care, nisi ti video zezanje ni na razglednici...

tema: sto bi se vise uozbiljavao, vise bi te jasili. ne treba ti to.

Evo sta sam letos uradio! Bilo mi nesto dosadno, a Uzice puno stranaca, idu u Gucu! Irci,Francuzi,Nemci, neki ameri. i ja uzmem neki ranac, neke nacora, neki maskirni vojni sesir (mrezast) i udjem u neku pekaru i pocnem neke ljankase prodavacice da podjebavam na engleskom, shatro ih pitam "gde je ovde GU TZZ A."...pitam za trube....hranu......drink....voter.....a one se jadne izlomise da mi objasne pa mlate rukama pa pricaju izmedju sebe! Hi hi hi!

pa sto bi pisao grafite sa klincima ili dobacivao na ulici
sta time postize za sebe korisno
moje je misljenje da sve sto radi prvo treba da radi zbog sebe a ne da kaze boli me uvo sam sam nemam odgovornost ni prema kome

Pa 'ocu ja brate da ozenim.....nema frke....samo mi reci gde se "nalazi" ili "kupuje" sudbina! U koju prodavnicu da svratim ili jos bolje, na koji sajt i koga da kliknem na chatu! Ima li toga na pijacu da se kupi! :)

Back