Kako da se ugojim

NervnozniMomak

Zainteresovan član
Poruka
127
Pozdrav, imam problem koji ne znam kako da resim u pitanju je da ne znam kako da se ugojim. Ne jedem puno ali jedem ponesto kad sam gladan a zelim da se ugojim jer sam ko slani stapic! Ako mozete da mi napisete koja hrana najvise goji da to najvise jedem bio bih vam veoma zahvalan! Hvala unapred

Pozdrav, imam problem koji ne znam kako da resim u pitanju je da ne znam kako da se ugojim. Ne jedem puno ali jedem ponesto kad sam gladan a zelim da se ugojim jer sam ko slani stapic! Ako mozete da mi napisete koja hrana najvise goji da to najvise jedem bio bih vam veoma zahvalan! Hvala unapred
Pa goji nezdrava mek ,pekara i puno secera,koj ce ti to baci se na neki trening nabacis misice

images (8).jpeg
Evo ove

To je barem lako. Ako hoces nezdravo da se ugojis recept je sledeci:
-nadjes posao
-dorucak pekara
-oko 12-13h jedes palacinke sa eurokremom ili nesto slatko
-u 15-16h jedes rostilj
-u 23h veceras nesto kaloricno

U pauzama cepas kolu, cips i sedis i cepas igrice po ceo dan, moze i vops umesto kole. Sa mojim rezimom ishrane bices prase dok kazes keks.

Ako hoces zdravo da se ugojis, onda teretana ili plivanje i jedi meso od krave i pileta, pirinac, sir, riba, povrcke, voce, jaja, mogu i shejkovi sa jajima+banana+cokoladno mleko, ali sa ovim lagano, ovo ti je kao steroid da si cepio. energetska bomba.

Prvi nacin je easy, drugi je tezak. Sam izaberi sta ti je najlakse.

Back