Kako da pozovem devojku za maturu?

NemanjaNemac

Početnik
Poruka
39
Cao. Zovem se Nemanja i 8. sam razred. do mature ima jos veoma malo vremena a ja jos nisam nasao devojku sa kojom cu ici za maturu.
Jedina dobra stvar je da ima jos devojaka koje su slobodne i imam puno izbora. Imajte u vidu da sam veoma stidljiv i da mi treba hrabrosti da pitam devojku.
Ako imate neki dobar savet, recite mi potrebna mi je velika pomoc!

Cao. Zovem se Nemanja i 8. sam razred. do mature ima jos veoma malo vremena a ja jos nisam nasao devojku sa kojom cu ici za maturu.
Jedina dobra stvar je da ima jos devojaka koje su slobodne i imam puno izbora. Imajte u vidu da sam veoma stidljiv i da mi treba hrabrosti da pitam devojku.
Pa ako ima jos nekih djevojaka koje nemaju sa kim ici lako ce te se sporazumjeti.

Cao, (ime devojke), imas li sa kim da ides na maturu?
Ako kaze da nema, pitas je:"Hoces li sa mnom.".

Stidljiv si, pa to je sitnica, pitaces devojke mnogo smelije stvari kad odrastes.:per::cepanje:

okej, stidljiv si, ali moras sam da se snadjes. zato prelomi i samo uradi to, ne razmisljaj. jednostavno je kad stvarno odlucis da ces to uraditi, bez izgovora. pridji i fino je pitaj ide li s nekim, ako kaze da ne ide, pitaj je da li bi htela s tobom i eto. pa kako bude.. nista strasno i da ne moze, moci ce neka druga :) kapiram da ne zele bas da idu same, tako da si u okej poziciji

trazi joj skajp,probaj preko fejsa:rumenko:

Al' ste svi face, samo sam ja išla sama... :/ Ne znam kako, niko me nije pitao u osnovnoj, a bilo je približno devojčica i dečaka... :lol: Ustvari, mi se nismo pitali, nego je neka riba pravila spisak ko će s kim ići... I ja nisam završila na tom spisku, očigledno... :rotf: A za veliku pošto imamo tri i po dečaka, da se kokoške ne bi pobile koja će s kojim, idemo svi posebno... Tako da ja jadna nikad neću imati tu čast... damn... :( Hoće neko sa mnom na maturu? :rumenko: Biću lepa, časti mi... :mrgreen:

Isao sam sam na obe mature i nisam imao problema.
U osnovnoj su pravili spisak i trebalo je da vodim jednu crnku, ali je celog dana padala kisa pa je cela ta organizacija ko ce sa kim odmah propala.
U srednjoj... tehnicka skola... gomila momaka i neki smo isli sami. U kafani smo se izmesali.

Resenje za tvoj problem je da ako ne smes sam da pitas devojku da ide sa tobom pitaj neku drugaricu da ti bar pomogne, da je izdvoji iz gomile.

Al' ste svi face, samo sam ja išla sama... :/ Ne znam kako, niko me nije pitao u osnovnoj, a bilo je približno devojčica i dečaka... :lol: Ustvari, mi se nismo pitali, nego je neka riba pravila spisak ko će s kim ići... I ja nisam završila na tom spisku, očigledno... :rotf: A za veliku pošto imamo tri i po dečaka, da se kokoške ne bi pobile koja će s kojim, idemo svi posebno... Tako da ja jadna nikad neću imati tu čast... damn... :( Hoće neko sa mnom na maturu? :rumenko: Biću lepa, časti mi... :mrgreen:

ja sam oba puta bila u pretezno 'muskim' odeljenjima, u osnovnoj nas je bilo priblizno jednako, u srednjoj 20 muskih i 12 devojaka, skoro duplo vise :lol:

Prijavljujem se :V

Back