M markostar96 Zainteresovan član Poruka 135 07.10.2010. u 00:40 - Kako Da Povezem Svoju Auru Sa Aurom Nekog Predmeta To Jeste Da Izvedem Telekinezu ??? #1 Naziv Sve Govori,Bicu Veoma Zahvalan Posto Mnogo Znam O Tim Stvarima I Jedino Sto Mi Fali Da Naucim Je To Hvala
Naziv Sve Govori,Bicu Veoma Zahvalan Posto Mnogo Znam O Tim Stvarima I Jedino Sto Mi Fali Da Naucim Je To Hvala
M markostar96 Zainteresovan član Poruka 135 07.10.2010. u 01:09 - Kako Da Povezem Svoju Auru Sa Aurom Nekog Predmeta To Jeste Da Izvedem Telekinezu ??? #2 ???????? molim.......kako da podelim sa nulom ? ...........................................................
???????? molim.......kako da podelim sa nulom ? ...........................................................
P Paganko Elita Poruka 16.640 07.10.2010. u 01:10 - Kako Da Povezem Svoju Auru Sa Aurom Nekog Predmeta To Jeste Da Izvedem Telekinezu ??? #3 Eto, ja mu lepo rekao da proba superlepkom, a oni mi obrisali dobronameran savet. Moraću da se žalim uredništvu.
Eto, ja mu lepo rekao da proba superlepkom, a oni mi obrisali dobronameran savet. Moraću da se žalim uredništvu.
MikiMećava Primećen član Poruka 671 07.10.2010. u 01:32 - Kako Da Povezem Svoju Auru Sa Aurom Nekog Predmeta To Jeste Da Izvedem Telekinezu ??? #4 Ti si 96 god a mnogo znaš o svemu ? Pa veoma si napredan, svaka čast sa 14 godina..
M markostar96 Zainteresovan član Poruka 135 07.10.2010. u 01:35 - Kako Da Povezem Svoju Auru Sa Aurom Nekog Predmeta To Jeste Da Izvedem Telekinezu ??? #5 Hvala,Mnogo Me To Zanima Pa Sam Mnogo I Naucio,A Usput Odakle Znas Moje Gdiste ?