Kako da ponovo ugrafim trial verziju nekog programa

Sajber MIleva

Početnik
Poruka
48
Кад уградиш "триал" верзију неког програма, не умеш да га крекујеш, истекне му рок, има ли начина да се рачунар превари па да га касније поново уградиш. Да се брише из registry или како већ...Конкретно је у питању Адобе Акробат 11.
Или, неки портабле Акробат 11. Важан ми је јер може да едитује пдф.

Скини Nitro Pro 9

Editor је кева и 300 пута је бољи од Shitobe Pro

nitro9-measure.jpg

Кад уградиш "триал" верзију неког програма, не умеш да га крекујеш, истекне му рок, има ли начина да се рачунар превари па да га касније поново уградиш. Да се брише из registry или како већ...Конкретно је у питању Адобе Акробат 11.

Neki programi se brisu automatski prilikom deinstalacije znaci nista ne ostavljaju iza sebe u reg bazi dok neki ne uvek ostanu neki repovi po reg bazi tako da i kad instaliras program uvek ce da ti trazi da kupis program sto rece kolega revo iobit uninstaler itd a sta te konkretno muci jel neznas kako da krekujes program? ;)

Скини Nitro Pro 9

Editor је кева и 300 пута је бољи од Shitobe Pro

nitro9-measure.jpg

Шта је ово? нећу да се бавим грађевинским прорачунима Треба ми само едитор за пдф. Тако да је за моје потребе Акробат 11 сасвим добар.

А док сам био на Виндоус ХП, неко ме наговорио да уградим овај Нитро. Да бих Ворд фајл снимао као пдф јер то Офис 2003 не може. Тај НИтро ме је зезао. па га деинсталирах. Међутим, населио ми се у мени у Ворду, нисам могао да га склоним. Онда, залепио ми се на Транслит. Па, уместо мале иконице ŽŠ-ЖШ за транслит, цео "мени бар" са ставкама Нитро ово и Нитро оно..
Па од тада имам нитрофобију...

Инсталирах Нитро, али ми понуди десетку.
Изгледа да јесте боља од Адобе, има свашта. Рецимо, директна замена неке странице фајла неком другом.То нема у Адобе.
Али...
Увек оно али... Ово је триал верзија. Чак није ни месец него само 14 дана.
Па, да ми га је учинити сталним...

Poslednja izmena:
Vidi odavde,mislim da je dugorocna verzija:http://filehippo.com/download_adobe_reader/

Poslednja izmena:
Па и личило ми на грешку у брзом куцању, да ми предложиш Ридер...
Него, у међу времену се толико наложих на вај Нитро... Има баш боље функције него Акробат, директна замена и увоз страница и још много тога.
Уз то, када неки Ворд фајл Акробатом снимаш у ПДФ, деси се да размакне нека слова, немам појма због чега. Баш јуче видим неку књигу поезије, у рецензији много речи са размакнутим словима. Не баш за целу размакницу, али...
И тако се ја сада примих на Нитро. Једино што не знам шта ћу када истекне триал од 14 дана...
позз

Па и личило ми на грешку у брзом куцању, да ми предложиш Ридер...
Него, у међу времену се толико наложих на вај Нитро... Има баш боље функције него Акробат, директна замена и увоз страница и још много тога.
Уз то, када неки Ворд фајл Акробатом снимаш у ПДФ, деси се да размакне нека слова, немам појма због чега. Баш јуче видим неку књигу поезије, у рецензији много речи са размакнутим словима. Не баш за целу размакницу, али...
И тако се ја сада примих на Нитро. Једино што не знам шта ћу када истекне триал од 14 дана...
позз
Ako tinije ogranicen internet,skidaj drugi,ako jeste,onda trazi sa torrentom,Crack ili Patch.

Back