Kako da pomognem zapustenom macku?

Missmoon svaka cast !!! Mislim da zasluzujes orden za humanost i osecajnost i potrebu da pomognes nekome ko je slabiji. SVaka ti cast za ovo sto si ucinila!
Drago mi je da postoje jos ovakvi ljudi koji vole macke, sto mi je jako drago....

BRAVO MISSMOON!!!
b010.gif
b010.gif

Tek sam sada videla temu i bilo mi je strašno drago zbog ovakve izražene humanosti!Moram reći da je mnogo sladak mačor i na priloženim slikama na 2 čini se kakko onako od sreće šapicama pravi i ispruža prstiće...Ali strašno mi je žao što je uginuo,baš sam zaplakala...ali jedina uteha je što je živeo lepo svoj kraj i bio je okružen ljubavlju...Kažu da kada starost učini svoje ne treba žaliti onoliko koliko treba kada bolest učini svoje...)'=...Jako sam tužna zbog mačora...Ali želim mu da je u mačijem raju...(=

Ako ga hraniš Royal Canin hranom dobiće lepu dlaku, pod uslovom da ga češljaš, i da nema kožnu bolest.:cao: Obavezno moraš da ga očistiš od glista i vakcinišeš, da se ne bi desilo da ugine od mačjih bolesti. Treba ga odvesti kod veterinara. Mače koje sam ja uzela je sa nepunih mesec dana moralo da primi i 5 injekcija antibiotika da bi preživelo. Zato mu pruži :heart:najbolju negu, ako ti je :heart:drag.:heart:

Ako ga hraniš Royal Canin hranom dobiće lepu dlaku, pod uslovom da ga češljaš, i da nema kožnu bolest.:cao: Obavezno moraš da ga očistiš od glista i vakcinišeš, da se ne bi desilo da ugine od mačjih bolesti. Treba ga odvesti kod veterinara. Mače koje sam ja uzela je sa nepunih mesec dana moralo da primi i 5 injekcija antibiotika da bi preživelo. Zato mu pruži :heart:najbolju negu, ako ti je :heart:drag.:heart:

Ovo može nekome da posluži kao savet, ali ako pročitaš prethodnu stranu ove teme, videćeš da je mačak uginuo. :(

Back