Kako da odmor bude zabavan?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.720
plaza-more-turizam.jpg

Idete na god.odmor, porodicno, u dvoje ili sami..
Šta predlažete da odmor bude zabavan i da se ne svede samo na suncanje i kupanje i citanje knjige. :)

Pogledajte prilog 1572797

Šta predlažete da odmor bude zabavan i da se ne svede samo na suncanje i kupanje i citanje knjige. :)

Zavisi od tipa odmora, prethodnog umora, obaveza i uzrasta putnika.

Meni svasta moze biti zabavno i zanimljivo.

Vazno mi je da za letnji odmor imam cistu plazu, toplo more, neku borovu sumu, pristojnu hranu i pristojnu udaljenost od saobracaja.
Zatim, da imam dobru terasu i lepo mestasce za setnju.
Vodim klinca koji treba da se malo nadise, pojede lep med, okupa i tome slicno, ali i da uvece proseta kaldrmom.

Tako da...ipak nosimo knjige.
Meni nije to sada dosadno. Ranije je bilo.

Trudim se da ne upalim auto deset dana. Mrzim ugrejanu plastiku i mrzim da odvedem dete na more i medj' borove a onda da ga guram u plastiku.

Pogledajte prilog 1572797

Istraživanje regije gde ste. Mobilnost obavezna,ako niste kolima onda rent-a-car. Iznajmiti neki čamac ili turu brodom barem jednom, malo zađite u "divljinu", istražiš lokalnu gastronomiju..obično su bolji restorani malo van obale zavučeni....
Ja u principu nisam pristalica izležavanja 14 dana.

Zavisi od coveka do coveka, ljudi koji su se zaista umorili tokom godine nemaju problem sa tim da im odmor bude odmor. Ne kazem da nije lepo otici i jedan dan, dva videti sta jos nudi taj deo u kom si kad si vec tu, ali ako cu ja sad svaki dan pun gas, pa onda se vratim slomljen gore nego sto sam otisao. Narocito je to problem ako si jedini koji vozi.

Back