lazacar2003
Početnik
- Poruka
- 47
Kako da ocistim CD room ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto je covek malo nepismen ne znaci da treba da ga zezate.Кулиража:A mozda i moze, uzmi one sto se prave od kukuruza, ako dobijes kokice javi se da i ja probam
Gost 357:To sto je covek malo nepismen ne znaci da treba da ga zezate.Кулиража:A mozda i moze, uzmi one sto se prave od kukuruza, ako dobijes kokice javi se da i ja probam
Leka:Gost 357:To sto je covek malo nepismen ne znaci da treba da ga zezate.Кулиража:A mozda i moze, uzmi one sto se prave od kukuruza, ako dobijes kokice javi se da i ja probam
Ako postavis glupo pitanje dobijes isti takav odgovor.
Кулиража:Leka:Gost 357:To sto je covek malo nepismen ne znaci da treba da ga zezate.Кулиража:A mozda i moze, uzmi one sto se prave od kukuruza, ako dobijes kokice javi se da i ja probam
Tacno tako
Tuzni_patak:Кулиража:Leka:Gost 357:To sto je covek malo nepismen ne znaci da treba da ga zezate.Кулиража:A mozda i moze, uzmi one sto se prave od kukuruza, ako dobijes kokice javi se da i ja probam
Tacno tako
A vi ste se nauceni rodili. Sve vas majka preko mleka naucila o racunarima.Nijedno pitanje nije glupo. postoje samo gluperde koje sve znaju. A i ja sam neka gluperda kad se dam isprovocirati od boranije.
Pirat:ma što * čoveka umesto da mu pomažete???
a ti mi reci u kakvom smislu očistito, možda si mislio kako da očitiš leču [makar mislim da se tako kaže :> :> ] ja sam zato kupio CD lenc cleaner i kažem ti da mi je jako pomogo.Samo što sam dao zanjega 15€ :>
kvazimodo:Pirat:ma što * čoveka umesto da mu pomažete???
a ti mi reci u kakvom smislu očistito, možda si mislio kako da očitiš leču [makar mislim da se tako kaže :> :> ] ja sam zato kupio CD lenc cleaner i kažem ti da mi je jako pomogo.Samo što sam dao zanjega 15€ :>
Ili to ili šrafciger u ruke pa ga izvadiš, rasturiš i očistiš sočivo (leće), a usput i kolica i prenosne zupčanike ...