kako da mu oprostim?

Ako mu oprostis znaci da se slazes sa svim stvarima koje ti je rekao. Glupo je sto i pomisljas da mu oprostis jer upravo zbog te "zenske postavke mozga" muskarci misle da mogu da rade sve i svasta SVIM zenama.Najgore od svega je to sto se i usudjuju.

Ja kad poludim ne stignem ni da vredjam, ja odmah uzimam da gadjam partnera necim (daljinski, knjige,sta dodje pod ruku) a ponekad ga i zveknem. :oops:
Stanje afekta, posle se osecam ko :( ...sreca nije tako ucestalo... :?
Oprosti mu, bre!

Pa koliko god on bio prost, nekulturan, necivilizovan i tako to... ja bih se posle, sama sa sobom, zapitala jesam li zaista neugledna, ruzna, ili sta ti je vec rekao.
A da oprastam... hmm... nemam sta... on je budala, pa sta ja tu mogu. Daleko mu lepa kuca :)

Pa nek trazi manekenke :D :D

ljubica81:
Bicu najkraca sto mogu. decko me je toliko verbalno uvredio recima tipa dosadna si i neugledna, ne pazis na izgled i mogla bi da smrsas... da ne znam sta da mu kazem i da li da mu bilo sta uopste kazem... jos uvek ga volim ali zgazio je moj ponos i ego...sta da radim?

Da sam ja takav, ja bi se ubio.

tebi je dovoljno da se zakljucas u sobu

ljubica81:
Bicu najkraca sto mogu. decko me je toliko verbalno uvredio recima tipa dosadna si i neugledna, ne pazis na izgled i mogla bi da smrsas... da ne znam sta da mu kazem i da li da mu bilo sta uopste kazem... jos uvek ga volim ali zgazio je moj ponos i ego...sta da radim?

Ono sto meni nije jasno je - sta on radi sa tobom ako ima takvo misljenje o tebi. A jos vise, zasto dopustas da se neko tako odnosi prema tebi. Daj, nabaci malo postovanja prema samoj sebi!
Uglavnom, slazem se sa onim sto je Djenka napisao, a na tebi je da porazgovaras sa njim i cujes sta on zaista misli (ako je ono bilo izrecheno u svadji) i da vidite sta dalje.

:shock:

izreceno ili neizreceno u svadji, formulisano je veoma precizno i detaljno, tako da je to ocigledno nesto o cemu on precutno razmislja vec duze vremena... s toga, uzmi petlju, ponos i samopostovanje u svoje ruke, i spremi se na potpun, uporan razgovor i iznad svega, budi iskrena prema sebi, voli sebe, ne njega u takvoj situaciji i proceni sta ti je ciniti....

nemoj da se samosazaljevas prihvatajuci ulogu zrtve, ako ispadne da nije iskreno mislio to, vec da je bio isprovociran, veoma mogce i od tebe, onda oki, ali ako posle razgovora ili tokom razgovora ostane makar i delic sumnje u tebi, delic nesigurnosti ili bilo cega sto te vezuje i sputava, tu nema iskrenosti i onda ti je bolje da samu sebe na vreme resis nekoga ko je spreman da te na tako nizak i ruzan nacin povredi, tj. saceka iza coska i podmetne ti nogu...

Back