Kako da me ljudi vise postuju?

gost 434340

Zainteresovan član
Poruka
277
Izgledam previse mlado i svi to isticu... zenturace me napadaju jer misle da sam dete i lece svoje komplekse... muskarci/momci me ne primecuju... osecam se prokleto... koliko god da radim na sebi i ucim ne vredi jer svako misli da imam 14 godina... nikakvo postovanje ne mogu da steknem... samo ako se neko smiluje... sta da radim jako sam tuzna 😢

Izgledam previse mlado i svi to isticu... zenturace me napadaju jer misle da sam dete i lece svoje komplekse... muskarci/momci me ne primecuju... osecam se prokleto... koliko god da radim na sebi i ucim ne vredi jer svako misli da imam 14 godina... nikakvo postovanje ne mogu da steknem... samo ako se neko smiluje... sta da radim jako sam tuzna 😢
Bitno je da sebe volis i postujes i da se tako i ponasas.
ne smes dozvoliti dase zbog drugih ljudi i njihovih reakcija ti osecas lose...
tako oni kontrolisu tvoj zivot
umesto da ti kontrolises svoj
Uvek ces naci ljude koji ce te prihvatiti takvu kakva jesi.
Dakle digni glavu i :)

Šutiradu me gospoda, Cigani me šutiradu, šutira me s noge na nogu svakojaka nacija, al kad bi....

Izgledam previse mlado i svi to isticu... zenturace me napadaju jer misle da sam dete i lece svoje komplekse... muskarci/momci me ne primecuju... osecam se prokleto... koliko god da radim na sebi i ucim ne vredi jer svako misli da imam 14 godina... nikakvo postovanje ne mogu da steknem... samo ako se neko smiluje... sta da radim jako sam tuzna ?
Ženturače? Vidim, ti poštuješ druge. Kako seješ, tako žanješ. Pokušaj malo da pokažeš poštovanje, samim tim izgledaće da si zrelija.

Bitno je da sebe volis i postujes i da se tako i ponasas.
ne smes dozvoliti dase zbog drugih ljudi i njihovih reakcija ti osecas lose...
tako oni kontrolisu tvoj zivot
umesto da ti kontrolises svoj
Uvek ces naci ljude koji ce te prihvatiti takvu kakva jesi.
Dakle digni glavu i :)
U pravu si, ali ona je rekla "ženturače". Ako hoće poštovanje mora i da poštuje.

Ženturače? Vidim, ti poštuješ druge. Kako seješ, tako žanješ. Pokušaj malo da pokažeš poštovanje, samim tim izgledaće da si zrelija.

U pravu si, ali ona je rekla "ženturače". Ako hoće poštovanje mora i da poštuje.
Ne mogu da postujem nekog ko mi se obraca kao da imam 12 godina.

Ja se svima obracam sa postovanjem, ali neki jednostavno hoce da se istresu na mene samo zbog izgleda, ali ljudi kao ti nemaju kapacitet da to razumeju

Ne mogu da postujem nekog ko mi se obraca kao da imam 12 godina.

Ja se svima obracam sa postovanjem, ali neki jednostavno hoce da se istresu na mene samo zbog izgleda, ali ljudi kao ti nemaju kapacitet da to razumeju
A zasto trazis potvrdu od drugih ljudi?
Da li sebe postujes?
Njima se moras suprotstaviti ali na mudar nacin...

Потражи на нету причу о Нику Вујичићу, рођен без руку и ногу а поштују га многи и ван Аустралије где живи.
Запитај се зашто га поштују и види где је твој проблем!

Потражи на нету причу о Нику Вујичићу, рођен без руку и ногу а поштују га многи и ван Аустралије где живи.
Запитају се зашто га поштују и види где је твој проблем!
Ja vidim.

Pričaj malo ali smišljeno, imaj svoj stav ma kakav god bio, nemoj da se plašiš da uđeš u sukob mišljenja. Kvalitetni ljudi gledaju na to upravo tako, kao sukob mišljenja a ne svađu. I ono najbitnije, nauči da kažeš ne i ostani pri tome bez da se ponavljaš.
Hvala! Primenicu to.

Poslednja izmena od moderatora:
za početak ne traži pošto poto i po svaku cenu da tražiš poštovanje od drugih , počni od toga , da prvo samu sebe više ceniš

Pričaj malo ali smišljeno, imaj svoj stav ma kakav god bio, nemoj da se plašiš da uđeš u sukob mišljenja. Kvalitetni ljudi gledaju na to upravo tako, kao sukob mišljenja a ne svađu. I ono najbitnije, nauči da kažeš ne i ostani pri tome bez da se ponavljaš.

Ima i ona druga varijanta, postani lopov i prevarant.
To se sve postiže godinama i sazrevanjem, ne može to tek tako u nekim mladim godinama na osnovu ničega da se postigne.Niti se treba tim glupostima opterećivati.Da bi te neko poštovao, moraš mu dati neki dobar razlog za to, moraš imati izgrađen karakter i nešto postići u životu vredno poštovanja.

za početak ne traži pošto poto i po svaku cenu da tražiš poštovanje od drugih , počni od toga , da prvo samu sebe više ceniš
Pocela sam, tesko ide ali ide nekako, hvala!

To se sve postiže godinama i sazrevanjem, ne može to tek tako u nekim mladim godinama na osnovu ničega da se postigne.Niti se treba tim glupostima opterećivati.Da bi te neko poštovao, moraš mu dati neki dobar razlog za to, moraš imati izgrađen karakter i nešto postići u životu vredno poštovanja.
Za 20 godina nisam nista spektakularno uradila ali sam zavrsila gimnaziju, idem na fakultet, radim na svom recniku, trudim se da kulturno razgovaram... ovde se radi o tome da nemam osnovno postovanje jer zene koje ne poznajem lece svoje komplekse na meni i prete mi.

Pocela sam, tesko ide ali ide nekako, hvala!

Za 20 godina nisam nista spektakularno uradila ali sam zavrsila gimnaziju, idem na fakultet, radim na svom recniku, trudim se da kulturno razgovaram... ovde se radi o tome da nemam osnovno postovanje jer zene koje ne poznajem lece svoje komplekse na meni i prete mi.
Verovatno da ipak imaju neki povod za to.Takve jednostavno ignoriši i od*ebi iz svog okruženja.Nemoj se optrećivati stvarima i ljudima koji ti nisu u krugu poznanika ili prijatelja, jednostavno ih se kloni i ne slušaj šta lupetaju.Gledaj svoja posla i svoj interes, ništa drugo ne treba da te smara.

:kolac:

Ja ga zasluzujem i imam od ljudi koji me poznaju ali nepoznati me tretiraju uzasno
recimo da prodjes pubertet, pa mozda razumes. U medjuvremenu treba da radis na sebi u svakom smislu.
Kao prvo, ko si ti u bilocijem zivotu da ti dize samopostovanje?
Kome nesto znacis da mora da te postuje?
Treba da postoji razlog zasto bi neko uopste razmisljao o tebi.
Dakle, nema potrebe ni da se kudis ni da se hvalis, treba da zivis i radujes se, sve drugo dodje samo od sebe.

recimo da prodjes pubertet, pa mozda razumes. U medjuvremenu treba da radis na sebi u svakom smislu.
Kao prvo, ko si ti u bilocijem zivotu da ti dize samopostovanje?
Kome nesto znacis da mora da te postuje?
Treba da postoji razlog zasto bi neko uopste razmisljao o tebi.
Dakle, nema potrebe ni da se kudis ni da se hvalis, treba da zivis i radujes se, sve drugo dodje samo od sebe.
Zato sto se to podrazumeva u normalnoj komunikaciji ali kapiram da normalnih ljudi gotovo nema danas

Back