Kako da izvršimo istorijsko pomirenje Srba i Ukrajinaca?

Ride the lightning

Primećen član
Poruka
984
Autorska tema...
Budućnost evrope je u znaku jake ukrajinske nacije, koja je službeno postala najjača pravoslavna nacija na svetu, sa moćnim vojnim strojem usavršenim do perfekcije, koji melje sve prd sobom, proždirući vojske istoka. Kina, Koreja, Iran, Rusija, Čečeni, Wagner, plaćenici azije i afrike, svi su uništeni.
Klasičnom srpskom glupošću i zlobom zamerili smo im se, jer smo se namestili u prvi red za ismejavanje nečega što se na moment činilo kao njihov kraj.
Digasmo glas da se unište oni, koji su nas podržavali u našoj borbi za Kosovo koje Ukrajina nikada nije htela da prizna,

Ipak, postoje svetli momenti.
Spletom okolnošću mi barem službeno podržavamo suverenitet Ukrajine i šaljemo municiju Ukrima, da biju po Rusima.

Autorska tema...
Budućnost evrope je u znaku jake ukrajinske nacije, koja je službeno postala najjača pravoslavna nacija na svetu, sa moćnim vojnim strojem usavršenim do perfekcije, koji melje sve prd sobom, proždirući vojske istoka. Kina, Koreja, Iran, Rusija, Čečeni, Wagner, plaćenici azije i afrike, svi su uništeni.
Klasičnom srpskom glupošću i zlobom zamerili smo im se, jer smo se namestili u prvi red za ismejavanje nečega što se na moment činilo kao njihov kraj.
Digasmo glas da se unište oni, koji su nas podržavali u našoj borbi za Kosovo koje Ukrajina nikada nije htela da prizna,

Spletom okolnošću mi barem službeno podržavamo suverenitet Ukrajine i šaljemo municiju Ukrima, da biju po Rusima.
Neka nas nauče kako da "majdanišemo" Vučića!

Ко је се па свађао. Украјинци и Срби у никад бољим односима.
photo_5820143988953430164_w.jpg

koja je službeno postala najjača pravoslavna nacija na svetu,
Jesi li siguran da su još uvek pravoslavci.
Najveći deo Ukrajinske populacije bio je pravoslavne veroispovesti.
Pre dve godine Zelenski je doneo Zakon i uveo katoličanstvo.

Moja prijateljica, Ukrajinka, uvek je slavila Božić i Uskrs kada i mi.
Pretprošli i prošli Božić sam im čestitala 25. 12.
Ove godine Uskrs nam se 'poklopio', prošlogodišnji je slavila različito u odnosu na nas.

Autorska tema...

Играмо мудро. На ''две столице''. :ok:

п.с. Сваки словенски народ је нама близак. Чак и браћа по лудости, Хрвати нису нам далеко.

Poslednja izmena:

Ove godine Uskrs nam se 'poklopio', prošlogodišnji je slavila različito u odnosu na nas.
Božić je svima 25. decembra.
Postavlja se samo pitanje kad ćemo mi prihvatiti tačniji kalendar.

Šta im tačno dugujemo? Veze Srbije i Ukrajine su čini mi se bile prilično labave.

Ukrajinske jedinice su oslobodile Beograd. Ne ruske. Tako da je prijateljstvo sa njima više nego jasno i nedvosmisleno. Naravno, u zvaničnim kanalima to ne sme mnogo da se spominje jer moraju dumb-nacionalisti da se drže u obmani kako su nam Rusi prijatelji ;)

Ukrajinske jedinice su oslobodile Beograd. Ne ruske. Tako da je prijateljstvo sa njima više nego jasno i nedvosmisleno. Naravno, u zvaničnim kanalima to ne sme mnogo da se spominje jer moraju dumb-nacionalisti da se drže u obmani kako su nam Rusi prijatelji ;)
Vama eu naćosima verujem jedino kada okačite neki eu link 🤗

Ukrajincima mnogo dugujemo, a da mnogi toga nisu ni svesni.
Jeste, oslobođenje Srbije od nacista, sprečavanje ruskih silovanja Srpkinja, podrška oko Kosova, protest zbog bombardovanja Srbije.
Lepo smo im vratili.
Ovo uživanje u mukama Ukrajinaca je kao ponavljanje izdaje našeg uništenja Konstantinopola

Poslednja izmena:

Jel Ukrajinci slede Konstantinopol - centar pravoslavlja?
Slede.
Jel mi sledimo Konstantinopol?
Baš i ne.
Tko se odrekao pravoslavlja?

Back