Kako da izmenim profil?

Mislio sam na uredjivanje profila i bivsih opcija koje smo vec navodili,sad nema sta da se trazi na svom i tudjem profilu jer su svi isti kapiras
Mislis na izbor fonta, pozadine i slicno na samom profilu? To vise nema, a i ranije je pravilo problema, clanovi su birali svakakve kombinacije. Sada bi bilo dodatnih problema jer imamo i Tamni stil.

Ne razumemo se,ja pricam o licnom uredjivanju licnog profila kao svaki sajt sto ima ,kao avatar tako i profil,makar nekom slikom prirode,da bi se mi osecali kao tad,ja niti ulazim sad tamo niti idem na bilo ciji profil jer nemam sta da vidim,ni ostavljanje bilo cega na licnom profilu nema smisao jer izgleda kao da nije licni

i da ne bude da modovi slepo podržavaju sve ove novotarije, evo ja ću da kažem da razumem džordžija, kada je u pitanju uređivanje profila.. donekle, tj.samo jedan deo..
bilo je lepo kada smo imali tzv. profilnu sliku.. nije to isto što i avatar, avatar može svako da vidi.. profilnoj slici, gde su ljudi neretko stavljali svoje lične slike, mogla je da se ograniči vidljivost, npr. da se podesi da je vide samo prijatelji korisnika..

Poslednja izmena od moderatora:
Ne radi se o cover slici već o background slici. Na to se žali većina.
to je bilo izbaceno i na starom forumu jer je pravilo probleme..neki su prosto loodovali sa pozadinama i profili su im bili nepregledni.. zadnjih par godina nisi mogla da izmenis profil ni na starom forumu..ne vidim razlog da sad oko toga dizes buku kad nisi tamo to radila.

to je bilo izbaceno i na starom forumu jer je pravilo probleme..neki su prosto loodovali sa pozadinama i profili su im bili nepregledni.. zadnjih par godina nisi mogla da izmenis profil ni na starom forumu..ne vidim razlog da sad oko toga dizes buku kad nisi tamo to radila.

Profili su bili onakvi kakvim smo ih mi sami uredili. Ne sećam se da si ikada došao na moj profil.
Ja sam svoj profil uredila kako sam želela i nije bilo potrebe da ga menjam, pa zbog toga nisam ni
"dizala buku". Mi ovde ne dižemo buku, već diskutujemo, a zašto je sve što ja kažem "dizanje buke" nije mi jasno,
jer je i Džordži upravo o tome pisao, pa njemu ta kvalifikacija nije prilepljena.

Back