kako da ga zaboravim...volim ga?!

Pa onda ne bi trebala da imas momka uopste,zato sto bilo ko moze da te povredi???
It won't hurt 'till you give it a try...
Moj konacan savet je da razgovaras sa njim,lepo mu pridjes ili pustis sms ili ne znam ni ja sta...nece ti pasti kruna sa glave,opet napominjem da to treba da uradis zbog tebe same,da bi tebi neke stvari u glavi bile jasnije a ne da bi njemu pokazala da ne mozes bez njega.I tek posle toga ces znati da li treba da ga zaboravis ili ne. Aj pa srecno...

my sad love story glasi...
pre dve i po godine sasvim slucajno sam se upoznala sa jednim deckom koji se tada razlikovao od svih drugih koje sam ja poznavala. bio je metalac, imao je neke svoje teorije, svoj stil i misljenje o svemu i bilo je dovoljno samo jedno vece da se ja zaljubim u njega. sta da kazem ljubav na prvi pogled ali nesrecna. zbog njega sam se totalno promenila iako sam tada imala nepunih 15 godina. a on je ustvari bio jedan nevidjeni kreten koji je maltene muvao svaku ribu koja bi mu se svidela. to leto i taj period cini mi se da su mi bili najlepsi u zivotu. bila sam neopisiva guska i previse naivna ali zaljubljena. on je to znao i trudio se sto vise da me zavede. isli smo u gimnaziju oboje samo kontra smene, i sva ta nasa vidjanja i javljanja muvanja preko poruka su se jako oduzila. bila sam luda za njim ali nikada nisam pokusala bilo sta. za sve to vreme svasta se izdesavalo izmedju nas. on jer mene ponizavao, razocaravao, tretirao me kako je hteo, cak sam zbog njega izgubila svoj ponos i dostojanstvo. kao sto rekoh bila sam i suvise glupa i nesposobna da se otrgnem od njega. moja naivnost otisla je do te mere da sam mu cak rekla da ga volim. a on me je naravno ponizio. sve to je trajalo do prosle godine kada me je strasno razocarao iz jednog veoma odvratnog razloga-poceo je da me muva sa jednim deckom koji mi je bio sladak sta vise cak me je nagovarao i da se smuvam sa tim iako je najbolje znao sta osecam prema njemu. tada sam sa njim prekinula svaki kontakt. ne javljam mu se vise i kada prodjem pored njega okrenem glavu na drugu stranu. ali ima jos jedan problem-i dalje ne mogu da ga zaboravim uprkos silnim razocarenjima. glupo zensko sta vise reci.

eeee, prica skoro kao pa moja... samo sto smo mi bili vise od drugova...
sad se vidjamo, jer smo u istoj skoli, imamo povremeno zajedno casove... prvo smo prestali da govorimo, pa bili na cao-cao, sad opet nista.... duga je to prica
u martu ce biti 2 god kako se lozim na njega, a od septembra se ne javljamo jedno drugom.
prvi put sam mu zbog glupe greske rekla najstrasnije stvari i mnogo gadno smo se posvađali...
ponašao se kao da ne postojim...mislila sam da je sve gotovo...a onda sam ga zvala na fon, zamolila da ne spusti slušalicu, otpocela priču, i ukapirala da mu je teze nego meni, da me nije preboleo... posle toga je sve bilo skoro pa kao pre...
ako ga stvarno volis, nemoj da cekas njega, nego ti preuzmi inicijativu. opet bih ga zvala, ali veruj mi, sad imam jake razloge da to ne uradim. pa i ako sve ne ispadne dobro posle tog poziva, bilje da se kajes zbog neceg sto si uradila nego zbog neceg sto nisi...
znam devojke koje nisu htele da se "ponizavaju na taj nacin" i okrenu ga prve, a sad se pitaju sta bi ilo da su to uradile... nemoj i ti tako

martinova mala:
veruj mi....znam....a sto ipak nesto ne pokusas?
ne može da bude gore, možeš samo da saznaš na čemu si sa njim!
čak i da te povredi, a neće, to bi te samo odgurnulo od njega i eto načina da ga zaboraviš!
..Slazem se 8) Zashto ne bi bila sa njim,AKO mozda ipak neshto postoji sa njegove strane?Ako pokushash,znacesh definitivno na chemu si i da li treba stvarno da odustanesh.Mislim da ni sama ne znash shta zelish,vec bi do sada nashla nachin da ga prebolish da zaista to zelish...Za to je potrebna "samo" jaka volja...

pazi,ja sam imala ne istu,ali slicnu situaciju....bila sam sa deckom koji je bio samnom i jos jednom dewojkom...ja sam ga ostawilia...i nisam htela da cujem za njega....on me je molio da se pomirimo,ali nisam htela....tek kasnije sam shwatila da ga wolim....al sam i dalje bila cwrsta.....ti imas dwa nacina....ili mu posalji poruku(ako imas herca)i lepo ga ko cowek pitaj u cemu je njegow problem,ili ga zaborawi....wodi se time da ne zna koga i sta gubi,i da ima 100000puta boljih......samo budi jaka....a on ce sam uwideti da gresi.....samo hrabro ;) :-D

sexy klon:
NE ŽELIM DA BUDEM SA NJIM U VEZI!!!!
SHVATITE!!!
ZNAM DA ĆE ME POVREDITI KAD TAD!!!
ŽELIM DA GA ZABORAVIM!!! I PITALA SAM VAS KAKO A VI STE POČELI DA KENJATE O MAZOHIZMU!!
MA HVALA VAM! :roll:

pa da.
ja te razumem,iz prostog razloga što imam istu situaciju,samo što sam ja u nju zaljubljen :D
ne znam šta da ti kažem,ja sam se napio,i onda od sutra odlučio da ne mislim o njoj,mada to deluje donekle,kad je vidim u školi opet mi bude malo gadno,al šta ćeš.
dakle uzmi i napij se :mrgreen:

Back