Kako da ga upoznam???

Citat:
Original postavio Highper
KAKO STE DANAS OBUČENI?
Kako da ga upoznam???
Šta slušaš sada?
Na slovo na slovo.
Sta trenutno gledate?
STA MISLIS O OSOBI IZNAD?

1. kao nindza
2. koga?
3. fazlija - ciganska svadba
4. a
.. b
5. tepih. trenutno puzim imitiram puza
6. dobar je drug

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Šta bih ja uradila... eh, sada... ne znam koliko bi ti to mogla da primeniš... za ovu moju tehniku moraš da budeš dovoljno šašava...
ja bih se nacrtala ispred njega i smeškala se potpuno namerno njemu dok on nešto ne kaže

na ovo ne može da ne reaguje

Anđo, krni mu žvaku u usta! :-P
I još nešto! Da li je kasarna "Ibarski Rudari" srušena do temelja?
Tamo sam robijao 9 meseci! :lol: :wink:

Nešto su mi poznate ove sofisticirane usne iznad mene....
pitam se, pitam se....
čije li su?? ;-)?

andja_stay_cool:
On je decko koji mi se svidja....ali stariji od mene malo vise...tako...malo se smekamo kad se vidimo u gradu....i ja ne znam koji je pravi nacin da ga upoznam...
ima li predloga??
Hihi sada sam se setila kako sam ja prisla davno jednom decku koji mi se svidjao. :razz: Smekala sam ga jedno vreme i za srpsku novu godinu ugrabila priliku da mu pridjem. :razz: Bilo je to u diskoteci, ja sam mu fino prisla i rekla mu srecna ti nova godina. :lol: I lepo smo se izljubili i ispricali, kasnije smo se i smuvali. :wink:
Eh kad je to bilo... :)

andja_stay_cool:
=))
xi,xi...
nije sravnjena sa zemljom..nazalost......

e..ljudi hvala vam....pokusacu taj fazon sa zurenjem,,,smeskanjem..ili sta vec...
a ako znate nesto bas loodo..

neshto bash ludo.....hhhhmmmm.....pridji mu s kofom punom urina.....i onda pospi to po sebi dok pevash "laste prolaste".....a budi obuchena u crveno samo da ti je karmin zhut.....deluje prilichno ludo a?

chokolada:
Hihi sada sam se setila kako sam ja prisla davno jednom decku koji mi se svidjao. :razz: Smekala sam ga jedno vreme i za srpsku novu godinu ugrabila priliku da mu pridjem. :razz: Bilo je to u diskoteci, ja sam mu fino prisla i rekla mu srecna ti nova godina. :lol: I lepo smo se izljubili i ispricali, kasnije smo se i smuvali. :wink:
Eh kad je to bilo... :)
Najbolje bi bilo , da i doticna ceka srpsku novu ,znas ono " Ko ceka , taj i doceka " :lol:

Back