Ja sam prelepa mlada dama.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. kao nindzaHighper:KAKO STE DANAS OBUČENI?
Kako da ga upoznam???
Šta slušaš sada?
Na slovo na slovo.
Sta trenutno gledate?
STA MISLIS O OSOBI IZNAD?
e, ovo sam i ja htjela prvo da napishem... nego, aj' kao saosjecam... znam kako je... ili ne znam... mozda... lazem...AntunTun:ma samo stay cool......buahahahah
ja bih bio oprezan da sam na tvom mestu. Sta ako mu se dopadnes pa hoce da te ****?andja_stay_cool:ja sam jos maloletna...jos samo malo...pa nemam vozacku...ali zato on ima najjaci crveni pezo..mmm...tako daa...mogla bih da maznem njegov..i onda ga ucenjujem..a?![]()
Hihi sada sam se setila kako sam ja prisla davno jednom decku koji mi se svidjao. :razz: Smekala sam ga jedno vreme i za srpsku novu godinu ugrabila priliku da mu pridjem. :razz: Bilo je to u diskoteci, ja sam mu fino prisla i rekla mu srecna ti nova godina.andja_stay_cool:On je decko koji mi se svidja....ali stariji od mene malo vise...tako...malo se smekamo kad se vidimo u gradu....i ja ne znam koji je pravi nacin da ga upoznam...
ima li predloga??
andja_stay_cool:=))
xi,xi...
nije sravnjena sa zemljom..nazalost......
e..ljudi hvala vam....pokusacu taj fazon sa zurenjem,,,smeskanjem..ili sta vec...
a ako znate nesto bas loodo..
Slazem se, najbolje je da on misli da te je prvi spazio, tako ces resiti problem prici ce on tebi, mada mozda ces morati malcice da se strpis..Lilu:Ti se andjo samo potrudi da mu cesto budes na oku! Kapiras? Mozes eventualno da ga sacekas iza nekog ugla da iz sve snage udaris u njega, znas kao ona reklama za kojionobese dezodorans...
Najbolje bi bilo , da i doticna ceka srpsku novu ,znas ono " Ko ceka , taj i doceka "chokolada:Hihi sada sam se setila kako sam ja prisla davno jednom decku koji mi se svidjao. :razz: Smekala sam ga jedno vreme i za srpsku novu godinu ugrabila priliku da mu pridjem. :razz: Bilo je to u diskoteci, ja sam mu fino prisla i rekla mu srecna ti nova godina.I lepo smo se izljubili i ispricali, kasnije smo se i smuvali. :wink:
Eh kad je to bilo...![]()