andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
On je decko koji mi se svidja....ali stariji od mene malo vise...tako...malo se smekamo kad se vidimo u gradu....i ja ne znam koji je pravi nacin da ga upoznam...
ima li predloga??
ima li predloga??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
andja_stay_cool:On je decko koji mi se svidja....ali stariji od mene malo vise...tako...malo se smekamo kad se vidimo u gradu....i ja ne znam koji je pravi nacin da ga upoznam...
ima li predloga??
andja_stay_cool:pa ajd da probam i tamo....al sam mislila da ce da me isprozivaju....xi,xi...
ebi ga...ne pushim....
andja_stay_cool:ma ljudi...mi zivimo u jednom malom gradu....znam gde je stanica i svaki kafic......nesto drugo???
Lilu:Nista nemoj da ga pitas. Ako mu se svidjas, pitace on tebe! A i red je da on tebe prvi pita. Ako ne pita i ne treba da ti s svidja.
Lilu:Nista nemoj da ga pitas. Ako mu se svidjas, pitace on tebe! A i red je da on tebe prvi pita. Ako ne pita i ne treba da ti s svidja.
Kazanova:Muskarac ne prilazi ako mu zena ne da povoda. Mi svi muskarci mislimo da smo prvi prisli, nismo ni svesni da smo pozvani k njoj.