Kako da budem za EU?

dualcore

Ističe se
Banovan
Poruka
2.855
Jedan čovek iz Dizeldorfa,gastarbajter,u vezi mog izdavanja stana u BG-u,posle pitanja koliko ga naplaćujem a koliko plaćam državi mi reče:"Od te cifre bi ti ostalo čisto 50 €"

Da li je to istina ne znam,ako jeste,onda EU-nikad.

Znam da će sada da se slože i pobornici EU i protivnici EU kako me treba odrati do kože za porez jer nemaju stan na izdavanje,brzo će se ljubomorni Srbi složiti po tom pitanju:).

Dao čovek dve kirije unapred i depozit:)

Ето. И ти задовољан, и он. У ЕУ обојица бисте били несрећни - протествовали против геј бракова у Француској, бацали молотовљеве коктеле на станицу полиције у Атини, а на крају се очајни и уморни од свега, самоспалили у Софији.

Ето. И ти задовољан, и он. У ЕУ обојица бисте били несрећни - протествовали против геј бракова у Француској, бацали молотовљеве коктеле на станицу полиције у Атини, а на крају се очајни и уморни од свега, самоспалили у Софији.

Kaže čovek da se stan u Nemačkoj ne isplati izdavati i još se ineteresuje da ovde kupi stan,da novac uloži ovde u stan kao renterijer.

Kaže čovek da se stan u Nemačkoj ne isplati izdavati i još se ineteresuje da ovde kupi stan,da novac uloži ovde u stan kao renterijer.

Време је да уведемо визе еурупејцима. Свакаква жгадија почеће да нагрће, јер су чули да су станови јефтини, рибе добре, а сплавови нешто посебно.

Да ли су тих 50 евра константа која остаје свим рентијерима, или шта?

Занимају ме детаљи те евроатлантске покварености.

Ha ha ha xD Pa konačno neko realan da se javi. Beograd je pun neizdatih stanova, stanarine su pale katastrofalno u odnosu na prije pet godina a mnogi ne mogu da shvate da previše traže

Време је да уведемо визе еурупејцима. Свакаква жгадија почеће да нагрће, јер су чули да су станови јефтини, рибе добре, а сплавови нешто посебно.

То раде назадни западњаци. Свака иоле цивилизована нација, не брани и не наплаћује улаз на своје тло. То се решава другачије.

Код нас су највећи европејци они што се финансирају донацијама из еу, некакве нво и слично.
Некад су те нво имале толико новца да су могле себи да приуште и да плате агитовање по интернету, а о њиховој инвазији на тв радио станице и по новинама не треба ни причати.

Jedan čovek iz Dizeldorfa,gastarbajter,u vezi mog izdavanja stana u BG-u,posle pitanja koliko ga naplaćujem a koliko plaćam državi mi reče:"Od te cifre bi ti ostalo čisto 50 €"

Znam da će sada da se slože i pobornici EU i protivnici EU kako me treba odrati do kože za porez jer nemaju stan na izdavanje,brzo će se ljubomorni Srbi složiti po tom pitanju:).
i ako ti ostane 50e ziveces ko bubreg u loju jer je cena hrane u nemackoj 3x jeftinja nego kod nas a plate 5x vece nego nase

... ali zato svi sanjamo da budemo uredjeni kao Nemacka.

Vadjenjem samo jednog podatka ne mozes da imas sveobuhvatnu sliku o ostanju.

To sto mi sad mislimo "jao, nece mi ostati 150 evra nego 50" nije nista u poredjenju sa platom tamo i ovde. Da u Nemackoj izdajes nesto i da ti ostane i 300 evra, to nije nista znacajno... dok se ovde to meri jednom platom.

Ni slučajno u EU. Kažeš, hoće čovek da kupuje stan u Srbiji jer je ovde isplativije izdavati... Bednik jedan, eto mu sada njegove Nemačke. Pa zar to nije dovoljan dokaz koliko smo superiorni u odnosu na truli zapad. Kad sam ovo pročitao, neću nikad otići u Nemačku da tamo kupim stan,kad uštedim dovoljno od ove moje plate... Mislim,imaću dovoljno vremena da razmislim do tada to je sigurno.

Tako treba ! Samo se zalazi da ne udjemo u EU . To je pravi put da postanemo jos veca sirotinja a kad nam dodje voda do grla
pomlaticemo rentijere i oteti im stanove i ostalu imovinu .Slicno kao 1945 .g. Mislite o tome !:cool:

Tako treba ! Samo se zalazi da ne udjemo u EU . To je pravi put da postanemo jos veca sirotinja a kad nam dodje voda do grla
pomlaticemo rentijere i oteti im stanove i ostalu imovinu .Slicno kao 1945 .g. Mislite o tome !:cool:

Не, не... Те причице о светлој будућности не пију воду... Имали смо то и раније, за време СФРЈ, а наследници комунистички, многи и сами комунисти, причају поново о светлој будућности... Не, не, слабо наседамо, прича је провидна и још је само телетабиси слушају и верују у њу.

Da ..... :think:

Ne isplati se izdavati stan u dryavi u kojoj je svake godine pokrade 250 milijardi evra , pa to moraju posle da pokriju guljenjem koze gradjanima koji izdaju stanove ....

Да ли су тих 50 евра константа која остаје свим рентијерима, или шта?

Занимају ме детаљ
и те евроатлантске покварености.

I mene, zapravo nista nisam razumela oko tog rentijerstva.

Iznajmljivanje stana u vecem gradu u Nemackoj kosta ( recimo 100 qm) oko 1200-1500 evra.

Od toga drzava nikome ne uzima nista, znaci ostaje ti kao vlasniku cisto 80% iznosa .
( 20% je recimo ono sto vlasnik mora da placa za popravke i porez na zemjiste)
Pa samo infostan ( bez struje , telefona i kojecega) kosta za veci 450 evra.

I o kakvih se sada 50 ojra ovde radi?

Krade se 250 milijardi evra? Ne znam od cega to, moras dodatno da objasnis.

Ajd kad moram ... Po 100 put ista vest ..... potrudi se da napokon zapamtis .....

http://www.google.me/url?sa=t&rct=j...=RIUXMbHfE_RjVnFmk91kgg&bvm=bv.53537100,d.Yms

Ili :

Korupcija košta Nemačku 250 mlrd. €
Izvor: Dojče vele

Korupcija i burazersko poslovanje će ove godine naneti nemačkoj privredi štetu od 250 milijardi evra, kaže Fridrih Šnajder sa univerziteta u austrijskom Lincu.

Jesi zapamtio ?

I mene, zapravo nista nisam razumela oko tog rentijerstva.

Iznajmljivanje stana u vecem gradu u Nemackoj kosta ( recimo 100 qm) oko 1200-1500 evra.

Od toga drzava nikome ne uzima nista, znaci ostaje ti kao vlasniku cisto 80% iznosa .
( 20% je recimo ono sto vlasnik mora da placa za popravke i porez na zemjiste)
Pa samo infostan ( bez struje , telefona i kojecega) kosta za veci 450 evra.

I o kakvih se sada 50 ojra ovde radi?

Da li to znači da u Nemačkoj nema poreza na rentu?

Moracu Platinu jos malo da pojasnim kako stvari stoje - zato sto je dobar i znatizeljan momak .... :think:

Dakle , u nemackoj korupcija pojede drzavi 250 milijardi evra , a u nesto vecoj ekonomiji od nemacke - Ruskoj , korupcija godisnje pojede 30 - 40 milijardi evra . No , svi Zapadni instituti , mediji , politicari , analiticari u svojim rejtinzima nemacku stavljaju u prvih 5 drzava sa najmanjom korupcijom - a Rusiju redovno stave negde oko 130 -140 mesta .....

Da li tu primecujes neku nelogicnost ? :think:

Da li mozda neko laze u cilju obmanjivanja svetske javnosti ? :think:

Da li se mozda radi o klasicnoj prljavoj propagandi ? :think:

Da li su mozda te institucije i ti mediji koji objavljuju takve rejtinge neslobodni i cenzurisani ? :think:

Не, не... Те причице о светлој будућности не пију воду... Имали смо то и раније, за време СФРЈ, а наследници комунистички, многи и сами комунисти, причају поново о светлој будућности... Не, не, слабо наседамо, прича је провидна и још је само телетабиси слушају и верују у њу.

:ok:...

Moracu Platinu jos malo da pojasnim kako stvari stoje - zato sto je dobar i znatizeljan momak .... :think:

Dakle , u nemackoj korupcija pojede drzavi 250 milijardi evra , a u nesto vecoj ekonomiji od nemacke - Ruskoj , korupcija godisnje pojede 30 - 40 milijardi evra . No , svi Zapadni instituti , mediji , politicari , analiticari u svojim rejtinzima nemacku stavljaju u prvih 5 drzava sa najmanjom korupcijom - a Rusiju redovno stave negde oko 130 -140 mesta .....

Da li tu primecujes neku nelogicnost ? :think:

Da li mozda neko laze u cilju obmanjivanja svetske javnosti ? :think:

Da li se mozda radi o klasicnoj prljavoj propagandi ? :think:

Da li su mozda te institucije i ti mediji koji objavljuju takve rejtinge neslobodni i cenzurisani ? :think:

Sve je moguce, ali postoje i neke cinjenice.
U Nemackoj nema tajkuna, nema korupcije u politici ( doduse ima tu i tamo, ali to nije vredno pomena).
Nema politicara koji drzi pare po Luksemburgu, Svajcarskoj, nekakvim ostrvima. Jednostavno to ne postoji.
Nema korupcije u zdravstvu, nema korupcije u sistemu obrazovanja.
Da li ti znas, cuo si i za jednog politicara u Nemackoj da neko shushka da taj ima neku lovu?
Nisi, jel tako?

Da li se u Nemackoj ( kao u Grckoj recimo) smenjuju dinastije " demokratskih" politicara na vlasti?

U Nemackoj predednik drzave je neko nepoznato lice, kancelar(ka) je osoba kojoj je samo vlast vazna, pare tu osobu nikako ne zanimaju.
Isto vazi za ceo politicki sistem, a narocito za njavazniji segment jedne demokratije, a to je policija i sudstvo.
Isto vazi i za Svajcarsku, skandinavske zemlje i UK, ali i Holandiju i jos neke evropske drzave.

Back