mario80
Legenda
- Poruka
- 72.173
Ovome fale još samo kartoni preko guma
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi da ga grad ne osvezi, opet javljaju za neko nevreme.Cekam kisu da ga osvežim
Bice Busan kao sito, samo da soferka ostane citava .Pazi da ga grad ne osvezi, opet javljaju za neko nevreme.
Ja ga nisam prao godinu dana, verovatno sam oborio rekord.Povremeno ga operem da se osveži
Stavio je miris dzukaca pa svaki pas koji prodje zapisha gume, pa nema potrebe za pokrivacem...
Jedna moja drugarica je vozila auto koji po njenim recima 'nikad nije bio opran' - kaze, pere ga kisa. Toliko o rekordima.Ja ga nisam prao godinu dana, verovatno sam oborio rekord.
Ne pere ga kisa, to je moj licni rekord a za druge me briga.Jedna moja drugarica je vozila auto koji po njenim recima 'nikad nije bio opran' - kaze, pere ga kisa. Toliko o rekordima.
Stitnik preko soferke, blago otvoreni prozori tokom dana, redovna zastita laka, plastika, enterijera, itd., nekim premazom i to je to.
U dvoristu, ispred kuce. Tu su dva blesava Labradora i jedan terijer, njega se cuvajGde parkiraš auto inače? Pitam zbog ovih blago otvorenih prozora
U dvoristu, ispred kuce. Tu su dva blesava Labradora i jedan terijer, njega se cuvaj