Kako cu znati da sam luda?

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.278
Imam osecaj da ludim, toliko mi nesto udari u glavu da imam osecaj da ce da pukne, a ne boli me.

Kako cu znati da sam poludila, kad se to desi. Kakav je osceaj. Da li lud covek zna da je lud, ili nije svestan toga, on o kao sto glup nije svestan da je glup, da li tako lud nije svestan da je lud.
Sta je zapravo ludilo, kako se manifestiju, kako to izgleda? Sta je to lud covek?

Imam osecaj da ludim, toliko mi nesto udari u glavu da imam osecaj da ce da pukne, a ne boli me.

Kako cu znati da sam poludila, kad se to desi. Kakav je osceaj. Da li lud covek zna da je lud, ili nije svestan toga, on o kao sto glup nije svestan da je glup, da li tako lud nije svestan da je lud.
Sta je zapravo ludilo, kako se manifestiju, kako to izgleda? Sta je to lud covek?
ако мислиш да су сви око тебе луди.

A kako ja da znam, kako se to primeti, to sam pitala, necu se snimam, niti mi pada na pamet
Ma okej je da ne želiš. To košta oko 10.000. Privanto. Od mog oca, kolega ima ćerku koja boluje od šizofrenije. Kada je na lekovima, svesna je da je bolesna, kada prestane da ih uzima sve vidi izvrnuto. Realno je poremećena. Smatra da je roditelji žele napasti. Da su neprijatelji. Pa morala policija da dođe da je ovdede na odeljenje uz zabranu da ima posete. Posle se smirila i sada je kući

Cim ti pitas za to i shvatas da nesto nie u redu,nema veze to sa ludilom,vec sa viskom adrenalina.Treba samo nekako da se izduvas i smanjis taj adrenalin.

Back