Kako ću se boriti protiv Amerike?

Kako ću se boriti protiv Amerike?

• Postaću islamski fanatik i dići ću sebe u vazduh na Himalajima

glasova: 0 0,0%
  • Privremeno ću primiti islam, pa se vratiti u pravoslavlje

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    6
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo rusija moze ratovati protiv amerike:mrgreen:

a ja kao srbin borim se za srpske nacionalne interse..sto bi u mom pogledu bilo.

jaka i stabilna drzava..pravno uredjena..ekonomski prosperitetna..preduslov ze to bi bilo konacno usvajanje minimuma nacionalnog interesa oko koga bi se svi srbi i ostali gradjani srbije ujednili..bez toga nam nema napred

Ne razumem čemu ova ironija i tupasta anketa? Zar neko nema pravo da bude iziritiran tupadžijskom, agresivnom američkom spoljnom politikom, a da pri tome automatski ne bude proglašen za islamistu?

Ja sam svojevremeno, tokom i posle NATO-bombardovanja, provodila puno vremena zavitlavajući Amere po netu, i tako htela ne htela, dobro ih upoznala i sasvim neželjeno stekla među njima veliki broj on-line prijatelja.

Uz to sam gutač nebuloznih američkih serija (uključujući i tu u kojoj je Molder glavni lik), a takođe i američkih filmova, jedem ponekad i hamburgere i pite sa jabukama, potpomažem 'propao' Microsoft i plaćam legalan softver jer moj suprug ne ume da koristi ništa drugo, obožavam drugog američkog džina 'Oracle', čitam njihovu štampu, još uvek volim mrtvog Bukovskog ... ali zar, bez obzira na to, nemam pravo da ne trpim njihove političare i američku spoljnu politiku??

Moze li neko da prebaci ovu bolidsku anketu, na temu o "biserima":mrgreen:

nista gluplje nisam procitao na krsti, a konkurencija je zestoka, mora se priznati:hahaha:

Pročitao možda i nisi, al' napisao sigurno jesi!!! :dash::dash::dash:
U ovakvoj žestokoj konkurenciji, ti mu ovdje dođeš nešto kao nosilac grupe na teniskom turniru!!!:dash::dash::dash:
Idealno bi bilo kad bi neko cileli tvoj opus postova prebacio na temu npr. "Prvobitna zajednica i kadrovski menadžment cirkusa Mederano"!!!:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Pročitao možda i nisi, al' napisao sigurno jesi!!! :dash::dash::dash:
U ovakvoj žestokoj konkurenciji, ti mu ovdje dođeš nešto kao nosilac grupe na teniskom turniru!!!:dash::dash::dash:

.......eto, da bi video sta si ti pisao, odoh na teme koje si otvorio........:hahaha:

o pisanju gluposti mi prica lik kojem se odgovori na teme , u 90 % slucajeva mere jednom cifrom???:rotf::rotf:

......koliko su ti teme interesantne i inteligentne, rekli su ti sami forumasi, stavljajuci ti teme na IGNORE......:thumbdown:

.......eto, da bi video sta si ti pisao, odoh na teme koje si otvorio........:hahaha:

o pisanju gluposti mi prica lik kojem se odgovori na teme , u 90 % slucajeva mere jednom cifrom???:rotf::rotf:

......koliko su ti teme interesantne i inteligentne, rekli su ti sami forumasi, stavljajuci ti teme na IGNORE......:thumbdown:
Moš sad misliti kolko si tek ti glup!!!:hahaha::hahaha:
Bitno je da su te toliko glupe teme izgleda samo tebe zainteresovale!!!:rotf::rotf::rotf:

Svejedno, sve moje teme skupa ne mogu da skinu tvoj oreol vrhunskog forumskog idiotizma koji ti svakim svojim postom potvrđuješ!!!

Poslednja izmena:
Kao što rekoh ranije, postoje 2 velika sukoba koja su obeležila naše doba:

1. Borba između snaga Laži, predvođenih Sjedinjenim Američkim Državama, i snaga Istine predvođenih Osamom bin Ladenom (h.a.)

2. Borba između snaga samoizolacije predvođenih smradikalima; i snaga protivu samoizolacije predvođenih Borisom Tadićem.

Ovaj sukob pod 2) je upravo danas završen, ukucavanjem poslednjeg eksera u kovčeg SRS-a.

Nakon što su 5 godina maltretirali sebe i druge, pri čemu je često izgledalo da je njihov dolazak na vlast neizbežan, radikali su danas gotovi, kroz moć Alaha subhanahu wa ta3ala.

To vam je istovremeno pokazatelj kako se film završava i u ovom sukobu pod 1).

Kao što rekoh ranije, postoje 2 velika sukoba koja su obeležila naše doba:

1. Borba između snaga Laži, predvođenih Sjedinjenim Američkim Državama, i snaga Istine predvođenih Osamom bin Ladenom (h.a.)

2. Borba između snaga samoizolacije predvođenih smradikalima; i snaga protivu samoizolacije predvođenih Borisom Tadićem.

Ovaj sukob pod 2) je upravo danas završen, ukucavanjem poslednjeg eksera u kovčeg SRS-a.

Nakon što su 5 godina maltretirali sebe i druge, pri čemu je često izgledalo da je njihov dolazak na vlast neizbežan, radikali su danas gotovi, kroz moć Alaha subhanahu wa ta3ala.

To vam je istovremeno pokazatelj kako se film završava i u ovom sukobu pod 1).

Jedan avion ste pogreshno parkirali...
o8waoh.jpg

Jedino mozes da se boris protiv njih kontra-propagandom. I pokazivanjem istine u svetu...

Evo ti primer, devojcica i majka u pokusaju da budu zloupotrebljene na FOX televiziji. Odjednom majka pokusava da kaze istinu, tj. da je Gruzija agresor i da Gruzini ubijaju ljude, i dva puta je prekidaju....

Dakle, samo istinom protiv amerike, i to natrljavanjem istine glupim amerima na nos.

Jedino mozes da se boris protiv njih kontra-propagandom. I pokazivanjem istine u svetu...

Evo ti primer, devojcica i majka u pokusaju da budu zloupotrebljene na FOX televiziji. Odjednom majka pokusava da kaze istinu, tj. da je Gruzija agresor i da Gruzini ubijaju ljude, i dva puta je prekidaju....

Dakle, samo istinom protiv amerike, i to natrljavanjem istine glupim amerima na nos.

pa sta vredi da im duvas u nos kad nista ne kapiraju.

Ej care, kasnish na prvenstvo...
01.03.-Prijedor-Banjaluka-u.jpg

Eto šta se dešava kad retard kao ti pokuša da se zayebava na tuđi račun!!! Glup si do bola, a i ne znaš ni da sakriješ svoj debilizam!!! Sprdaš se sa klubovima koji su 100% formirani iz udruženja ratnih vojnih invalida VRS!!!!! Ajd sad pa se sam sebi valjaj od smijeha tugo jedna svojih roditelja!!!:dash::dash:
Pokušaj post da napišeš, a da u njemu bar ličiš na čovjeka!!! Znam da ti je to tegoba, al' ipak treniraj malo pokušaje pisanja pametnih tekstova!!!:dash::dash:

E, ovi iz laktasa su do yaya.........imaju najvece boolje , a to je za sedecu odbojku , predispozicija br 1:hahaha:

A evo i eksperta za boolje, istaknutog forumskog Booljeologa IDIJA, koji se toliko na lizao EU i američkih bulja da već odokativno na daljinu procjenjuje sebi poznate terene!!!
Razlozi zbog kojih se ovi nesretnici bave paraolimpijskim sportom jesu u tome što su ljudi zapravo redom invalidi, a ti momčino i tu nalaziš prostor za svoje polesno sprdanje nad tuđom nesrećom!!! Svaka ti čast na obrazu i vaspitanju Mirza!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back